Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudnám kipaterolni őket?

Hogyan tudnám kipaterolni őket?

Figyelt kérdés

A feleségemet és a 14 éves lányomat akarom eltüntetni a házból,de nem akarnak elmenni.

Azt mondják ugyanoyan joguk van itt élni,mint nekem.

Fele-fele a ház aránya.

Együttélés már nekik nem megy mert azt mondják alkoholista vagyok.

Nekem sem megy már,mert kikészítenek idegileg,azzal,hogy nincs munkám,meg hogy iszok.

Hogy tudnám őket kiűzni a házbol jogi vagy nem jogi úton?

Köszönöm a válaszokat

2009. szept. 13. 12:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
51%

Tod mikor szoktak inni kezdeni az emberek?? Amikor van egy olyan helyzet az életben amit nem tudnak megoldani!!!

Például megcsalja öket a feleség akit nagyon szeret!!

De még ezenkívül baromisok ok lehet!!

Az alkoholizmus egyfajta menekülés a Probléma elöl amitből nem találja az illető a kiutat a megoldást!!

Szerintem ha anyád tudta nélkül párszor elbeszélgetnél apáddal akkor rájönnél hogy miért alakult ki ez a helyzet!!

(Nem akarok sugalmazni de szerintem anyádnak sok köze van a dologhoz)

2009. szept. 13. 14:12
 22/32 anonim ***** válasza:
84%

Te annyit tehetsz ez ügyben hogy nem hallgatsz anyádra hanem kinyitod a saját szemed és próbálsz nyitni apád felé és elkövetni pár őszinte beszélgetést akármiylen állapotban is van éppen!! Nem szégyen utánnamenni a kocsmába sem, ki a francot érdekel a többi ember ő az apád, ha állandóan a kocsmában tartózkodik akkor ott fogsz vele beszélni!!

Egy a lényeg.. Ne hagyd magad lerázni és tudatositsd benne hogy nem azért vagy itt mert anyád küldött hanem te magadtól vagy itt mert tudni akarod hogy miért nem szeret téged!! Miért a piát meg az ivócimboráklat szereti jobbana lánya helyett!!! Keltsél benne lelkiismeret furdalást, próbálj hatni rá mert ha te nem hatsz rá akkor majd hat rá az alkohol meg a sok jóakaró cimbora!!

Én az anyámmal már sosem fogom megoldani a helyzetünket mert nekem már fontosabb az anyámnál a párom és a születendő gyerekünk! Anyám számtalanszor elárult, hülyének nézett és még a társamat is megpróbálta elmarni mellölem amikor tölem csak segítséget kapott és támogatást a nehéz idökben!!

Számomra ő már a múlt, örökre leírtam és nem próbálok többé semmiféle kapcsolatot kialakítani vele mert nem érdemes!! Sötét állatnak tartom aki képtelen fejlődni és még jószándék sincs benne egy cseppnyi sem!!!

2009. szept. 13. 14:24
 23/32 A kérdező kommentje:

Apám már fiatal korában szrette a piát buli meg ijenek..de akkor még nem volt alkoholista..neki szerintem vlami psziholohiai baja van mert nem bír pia nélkül meglenni.

Kap egy jó állást aztán leszámol mert nem tetszik neki.

Anyám se rá sem más pasira nem néz rá.

Évek óta nem szexeltek..

apám mndja h majd ő becsajozik stb de nem kell senkinek

anyumnak meg pasi sem kell.

Amúgy apám az alkoholizmust szerintem örökölte mert apja nagy iszákos volt és úgy nőtt fel és ő ezt látta,

nemszeretik a flauban őt az emberek,üldözési mániája van.

Segítettünk neki mindenhogy vittük pszihologushoz,kiváltottuk a gyógyszereit,mindent megadtunk neki lelkileg is..szóval nemértem.

Én vagyok a házban a lelki szemetes apum csak engem szeret de én őt nem..de ezt nem éreztetem vele,mert tudom cska rosszabb lenni Van,hogy berúg és lequrváz stb..

Bezséltme anyummal,szerintme válás lesz belöle és mehet amerre lát..vagy ha ki kel fizetni őt eladjuk a házat és kifizetjük és meyóünk mamámékhoz a mi részünkkel..cska akkor anyumnak nem lesz semmije 40éves létére..

Köszönöm a válaszokat:)

2009. szept. 13. 14:28
 24/32 anonim válasza:
91%

Alkoholizmust nem lehet örökölni kis buta,esetleg az arra való hajlamot,de ahhoz is kell valami,ami miatt végülis bekövetkezik...

Az meg hogy anyukádnak nem lesz semmije 40 évesen,ha elválnak és eladják a házat,majd felezik a pénzt,hülyeség!Máris lesz annyi pénze,amiből új életet tudtok kezdeni apukád nélkül,szerintem.

És ha ilyen okkal nem válik,akkor nem is akar válni...

2009. szept. 13. 15:04
 25/32 anonim ***** válasza:
94%

Miért most milye van? Egy szar élete, egy alkoholista férje, aki nem dolgozik és a tudat, hogy tönkreteszi a gyerekét.

Soha nem értettem meg, hogy miért van annyi mazochista ember akik képesek ilyen körülmények között élni évekig.

2009. szept. 13. 15:11
 26/32 anonim ***** válasza:
84%

Ajajj kicsi lány!Persze hogy nem érted,de bizony a férfiak igencsak bevadulnak,ha évekig nincs sex(na jó,a nők is)

Anyukádnak ebben az esetben vagy válni kellett volna már rég,esetleg felajánlani a nyitott házasságot.

Viszont egy agyturkász se ártana,mert ált valami probléma van a frigiditás mögött.

Szerintem itt mindketten ludasok abban ,hogy ide jutott ez a dolog.

Te egyett tehetsz.Finoman zsarold meg őket,hogy az iskolában a gyermekvédelmishez fordulsz,ha nem hajlandók elballagni veled családterápiára....

2009. szept. 13. 15:23
 27/32 anonim ***** válasza:
91%
undorító féreg vagy! neked kéne eltirhulni onnan! kitennél egy anyát és egy gyereket az utcára??? amugy meg ha tényleg részeges vagy, akkor miért csodálkozol rajta, h ez nem tetszik nekik?
2009. szept. 13. 20:22
 28/32 anonim ***** válasza:
91%

Miért kellett kamuzni a kérdés nézőpontjáról?

Amúgy meg: lehet ti vagytok hülyék, hogy nem mentek el, mert ilyen körülmények közt ti sem fogjátok semmire vinni. Lehet sértődőset játszani, de ha újrakezditek legalább magatoknak adtok esélyt egy normális életre. Az alkesz meg alkesz volt és az is marad...ennyi.

2009. szept. 13. 22:35
 29/32 anonim ***** válasza:

Nem vagyok pszihiáter de igazad van a leírtak alapján hogy pszihológiai baja van apudnak!!

Valószínüleg gyermnekkori sokkhatás az oka valami ami nem teljesült vagy elmaradt..

Amiket leírtál abból az jön ki számomra hogy apádnak önértékelési problémái vannak!

Elégedetlen a helyzetével mert úgyérzi sokkal többet tudna

Ez valójában is így lehet de nem jó irányba tett érte erőfeszítéseket, és az elmaradt sikerek miatt átverve érzi magát, csalódott az életben és mivel nem tudja hogy hogyan oldja meg ezt illetve hogyan lépjen tovább emiatt iszik!!

Rá kellene ébreszteni őt arra hogy ami volt elmúlt azt már elszalasztotta jutott eddig ahova jutott, de ami még előtte van azt hiba ha ugyanigy elszalasztja és hogy gondolkodjon el azon hogy hova tart így ez az egész!!

Az első lépések megtételében segíteni kellene őt valahogy leginkább tanítani kellene dolgokra, ha iskolázná magát elérhetne sikereket és ezt kell megértetni vele illetve felébreszteni a hiúságát hogy nem olyan gyenge szar hogy az alkohol alárendelje és egy prosztó alkoholista legyen aki csak nagy igéreteket tud mondani de tenni semmit sem képes!!

Nem tudom apád hány éves de férfiaknál is van kapuzárási pánik sőt klimax is!

Arra is gondolhatnátok hogy mi van akkor ha potencia problémái is vannak amiket szégyell és emiatt képtelen a szexre és emiatt is csak iszik.

Mindenképpen rá kellene beszélni arra hogy neki segítség kell!! Fiatal vagy saját korabeli orvost keressetek aki barátságosan tud erről beszélgetni vele nem a megszokott bürokrata helyileg kezeljuk a problémát nagyhivatalosan és stb orvost..

Apádnak az kell hogy valaki utat mutasson neki az életben kell neki valaki akire felnézhet aki tanácsot ad neki hogy hogyan nézzen szembe a gondjaival és hogy hogyan fordítson hátat a multjának..

Véleményem szerint nem reménytelen eset csak foglalkozni kellene vele nem pedig hátat forditani neki!

Lényegében a kocsmába is azért jár mert ott még legalább elismerést kap a többi sorstárstól, ott emberszámba veszik a hasonszőrüek (falkaelv).

Fegyelmezésre, sikerélményre, támogatásra, szeretetre bizalomra és egy kis türelemre lenne szüksége!

A gyakori őszinte beszélgetések javulást hozhatnak amennyiben képes vagy te irányítani azokat és domináns maradni illetve apró feladatokkal megbízni amiket teljesíteni tud és amikért elismeréssel jutalmazod!!

-joe

2009. szept. 15. 01:29
 30/32 anonim ***** válasza:

22:35

Ebben is van valami..

Ez is egy megoldás..

Az egyszerübb és talán a biztosabb, csak így ott marad az a ha hogy mi lett volna ha megpróbálok rajta segíteni!!

Egy törött karral két dolgot lehet csinálni, begipszelni és meggyógyítani vagy levágni..

Mindkettő megoldja a problémát csak másképp..

- joe

2009. szept. 15. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!