Van (1 az 1-hez az én tulajdonom) egy lakásom és a fiam külföldön él évek óta, de ide van bejelentve már régóta. Nemrégiben bejelentett másokat is is. Milyen törvény ez, hogy nem lehet kijelentei őket, de ő minden további nélkül bejelenthet akárkit?
"Mint kiderült a fiam bejelentett másokat idézem a csajt aki az ügyeket intézi "nagyon meggyőzően kijelentette, hogy az ő lakása" így tehát tulajdoni lapot sem kért tőle.... azt hittem lefordulok a székről."
Fordulj panasszal a feletteséhez és be is perelheted őt és a hivatalt!
"Kitöltöttem most egy papírt azt mondta egy hónap múlva jön valami levél majd ezzel kapcsolatban.... kíváncsian várom."
Ez nem így megy, ha megjelensz a tulajdoni lappal, azonnal elintéznek minden a javadra. Ez se stimmel, ez a 30 napos határidő, ez nem a normális hivatali eljárásrend ebben az ügyben!
Azonnal lépj valamit!
A nevét nyilván tudod, tégy feljelentést a rendőrségen ellene!
"1. Irány a földhivatal, kérsz egy tulajdoni lapot, megnézed ki van bejegyezve.
2. A tulajdoni lappal irány az okmányiroda, és megnézed, ki van bejelentve.
"
Nem kell, nyilván van otthon a tulajdonosnak adásvételi szerződése.
Nha jó, két szép szememért akkor én is kapok egy lakást :)) vagy mi van itt? NEM-NEM. Valami tényleg nincs rendben. Fordulj más személyhez, feletteséhez.
És mondd meg a nőnek, hogy a saját dolgával törődjön, nem családterapeuta. Az a kettőtök dolga, hogy kinek milye, miért, mikor és hogyan csorbul.
10-essl egyet értek.
én most már azt is megnézném, hogy a lakás még a nevemen van-e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!