Szerinteteknem kéne vmi törvény arra h ha egy fiatalkorú teherbe ejt egy nagykorú lányt?
Többször olvastam már itt is ilyenről. A fiú 16 éves, a lány 18-19. Ilyenkor nem a lánynak kéne h több esze legyen?
másodunokatesóm is így járt,teherbe ejtette 15 évesen a 19 éves barátnőjét. A lány megtartotta a babát és a szülei üvöltöztek vele h huzzon dolgozni fizessen gyerektartást. De 15 évesen nwm tudott elmenni dolgozni,így a srác szükeinek kellett fizetni a gyerektartást. A vicc az egészben,h mivel jól ketestek, a 20% gyt 50-60 ezervft-ra jött ki.
Most már nagykorú az unokatesóm,dolgozik és tőle vonják a gyt. De ő csak minimálbérért tudott elmenni dolgozni az érettségijével abból nem 50-60 ezret vonnak,a csaj meg most perelni akarja h többet fizessen.
A srácnak a szüleivel is megromlott a kapcsolata,amint 18 lett elküldték dolgozni és nekik is törleszteni kell a kifizetett gyt-t
talan a szuloknek is ugy kene nevelni a fiukat lanyokat hogy a szexbol terhesseg lehet.
Es oszinten beszelni a vedekezesrol otthon itt kezdodik Aztan az allamnak ingyen kene biztositani a fog gatlast 24 ev alatt.az iskolakban tobbet kene beszelni a szexrol es a vedekezesrol.Mindez kultura es neveles kerdese hogy mindket fel vedekezzen.
Szerintem arra kéne a törvény, hogy nagykorú ne kötelezzen kiskorút semmire. Pl. adott egy szitu. Jelen esetben 19 éves lány(nem, nem nő!) és egy 16 éves fiú. Becsúszott a gyerek és csak az anya akarja megtartani. A fiúnak nincs ráhatása a dolgok alakulására, a kiscsaj dönti el, hogy babázhatnékja van-e vagy sem.
Sőt! Tovább megyek!! Szerintem arra kéne törvényt hozni, hogy csak akkor MARADJON MEG a gyerek, ha MINDKÉT fél akarja- ellenkező esetben kapartassák ki vagy anyuci vállalja egyedül a felelősséget és ne tartsa a markát.
20N
16:40 ,,kapartassak ki,,??
persze oljunk meg egy leendo embert mert barom anyja es kiskoru apja van jo otlet.
Szerintem inkabb oljuk meg a szuloket hogy tobbet ne hibazzzanak nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!