Szerinteteknem kéne vmi törvény arra h ha egy fiatalkorú teherbe ejt egy nagykorú lányt?
Többször olvastam már itt is ilyenről. A fiú 16 éves, a lány 18-19. Ilyenkor nem a lánynak kéne h több esze legyen?
másodunokatesóm is így járt,teherbe ejtette 15 évesen a 19 éves barátnőjét. A lány megtartotta a babát és a szülei üvöltöztek vele h huzzon dolgozni fizessen gyerektartást. De 15 évesen nwm tudott elmenni dolgozni,így a srác szükeinek kellett fizetni a gyerektartást. A vicc az egészben,h mivel jól ketestek, a 20% gyt 50-60 ezervft-ra jött ki.
Most már nagykorú az unokatesóm,dolgozik és tőle vonják a gyt. De ő csak minimálbérért tudott elmenni dolgozni az érettségijével abból nem 50-60 ezret vonnak,a csaj meg most perelni akarja h többet fizessen.
A srácnak a szüleivel is megromlott a kapcsolata,amint 18 lett elküldték dolgozni és nekik is törleszteni kell a kifizetett gyt-t
Nem zigota az te vagy !
Egymagzat az egy emberpalanta ha hagyjak elni ha nem akkor egy megolt leendo ember Ez a zigota dolog a kommunizmus termeke.
A magzat egy eloleny egy emberpalanta es csak nyomos okbol lehet megolni pl eletkeptelen.Mi lett volna ha rolad is ezt tartottak volan a szuleid nem szeretettel vartak hanem zigotanak hittek es abortaltak.
Sztem kéne törvény ilyen esetre. Ha a nagykorú lány gyereket akar nem egy 16 éves kamasztól kéne várnia h apaként,férfiként viselkedjen.
persze nyilván mindkettő hibás,de a lánynak kellene h több esze legyen ilyen esetben
Ha valaki hiányzott volna biológiaóráról, akkor leírom, hogy a zigóta a megtermékenyített petesejt, ami tovább osztódik, majd beágyazódik a méh falába és onnantól kezdve az embrió, majd harmadik hónaptól a magzat névre hallgat. A magzati életet pedig az 1992. évi LXXIX. törvény védi. A várandós anyukának pedig attól a pillanattól kezdve, hogy megtudja: terhes, a kisbabája van a szíve alatt, tehát ne zigótázzunk már eszetlenül össze-vissza.
Szerintem a felvilágosításon kellene változtatni, mert az kis hazánkban elég elmaradott. Tegnap is olvastam egy ilyen kérdést, 16 éves srác sikeresen megtermékenyített egy 19 éves leányzót, aki meg akarja tartani a babát, a srác meg öngyilkosságon gondolkozik. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Tudatosítani kéne a gyerekekben, hogy ha szexelnek abból bizony könnyen lehet kisbaba, így amíg nem érzik úgy, hogy babázni szeretnének, addig inkább tartogassák magukat az igazinak. Akár a fiúról, akár a lányról van szó, ennyik se jön ki jól egy ilyen vagy egy hasonló helyzetből. 25N
"Nem zigota az te vagy !
Egymagzat az egy emberpalanta ha hagyjak elni ha nem akkor egy megolt leendo ember Ez a zigota dolog a kommunizmus termeke.
A magzat egy eloleny egy emberpalanta es csak nyomos okbol lehet megolni pl eletkeptelen.Mi lett volna ha rolad is ezt tartottak volan a szuleid nem szeretettel vartak hanem zigotanak hittek es abortaltak."
Akkor most nem élnék. Ennyi. Nem fájna, nem keseregnék mert NEM LÉTEZNÉK.
"ha egy fiatalkorú teherbe ejt egy nagykorú lányt"
Pont fordítva van!
Itt a felnőttkorú lány tette magáévá a serdülő kisfiút.
Nem kicsit pedofil hajlamú a csaj!
(Valószínűleg nem tud magának hozzáillő pasit szerezni)
A gyerekek tökéletesen fel lennének világosítva, ha nem röhögnék sz*rrá magukat az ilyen órákon...
Nekem általános ötödik osztályától kezdve volt ilyen órám, minden fél évben, de a többség csak röhög, nem figyel, nem érdekli.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!