Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apróhirdetéses oldalon átverte...

Apróhirdetéses oldalon átvertek, mivel érek el többet?

Figyelt kérdés
Apróhirdetéses oldalon átvertek.Elküldtem előre a pénzt de a csomagot nem kaptam meg.Melyik feljelentéssel érek el többet?Rendőrség,APEH vagy fogyasztóvédelem? Postai csekken utaltam.A bizonylat megvan,e-mail telefonszáma is megvan de nem tudom elérni rajta.A hirdetés is le van fényképezve hogy mire lett küldve a pénz.

2013. jan. 20. 15:11
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen tegyél feljelentést, persze nem garantált, hogy komolyan foglalkozni is fognak az üggyel, mert kis összegről van szó. Azonban ha több károsult is van, akkor összekapcsolhatják az ügyeket, megállapíthatják az üzletszerűséget és többet tudnak tenni. Ilyen esetekben az apróhirdetési oldalak nem tudnak egyedül eljárni, ezért javasolták ők is ezt. Ha hatósági adatbekérés érkezik hozzájuk, akkor kiadhatják az adatokat, azokkal talán mennek valamire a zsaruk. Remélem sikerül valamit elérned, szomorú hogy az internetes csalásoknál mennyire nehéz bármit is tenni.
2013. febr. 21. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!