Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 10-ezer Ft-ot utaltam előre,...

Optimus kérdése:

10-ezer Ft-ot utaltam előre, átvertek, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
mennyi a szabálysértési értékhatár ? van értelme feljelenteni ? kimeríti a csalás vétségét ?

2012. nov. 14. 18:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hova? Merre? Miért fizettél volna?

Nem gondolod, hogy kevés az információ?

2012. nov. 14. 18:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Magánszemélynek utaltam,müszaki cikket kaptam volna
2012. nov. 14. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
ha valami vaterán vagy egyéb oldalon akartad volna megvenni, akkor oda mindig ki van írva SOHA NE UTALJ ELŐRE!!! még ha esetleg azt is írják a vevőre hogy megbízható, NE UTALJ ELŐRE. ettől függetlenül feljelentheted, de hogy jó lesz a végkifejlet azt nem tudom megmondani
2012. nov. 14. 18:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Ne reményedj akkor. Ha még valami cégne akkor még belehtne perelni úgy, hogy nyersz. De így semmit nem lehet tenni csak befenyíteni.
2012. nov. 14. 18:59
 5/14 anonim válasza:
Ez hülyeség, a vaterán már vagy 100-szor vásároltam és mindig előre utalással. Ott szólni kell a vaterának, ha átvernek, náluk megvan a név, cím, tel.szám, bankszámlaszám, és intézkednek. Persze ez nem minden oldalon van így, körültekintőnek kell lenni.
2012. nov. 14. 19:01
 6/14 A kérdező kommentje:
Hardverapro,ha még nem volt büntetve akkor a feljelentés ér valamit ellene ?
2012. nov. 14. 19:05
 7/14 anonim válasza:
Próbáld beugratni, hogy feljelentetted, hátha beveszi, bár kicsi az esélye.
2012. nov. 14. 19:59
 8/14 anonim ***** válasza:
persze ebay-n és vaterén teszveszen is előre fizet a vásárló! Azért kell mindig megnézni az értékelést és hogy mennyi terméket adott már el eddig... Ha kb 10 alatt van, akkor válts vele pár szót emailben vagy telefonon ... AZ meg gyanús, ha nagyon jó árban ad valamit és kb egy hét alatt több terméket adott el, mint 3 hónap alatt összesen!
2012. nov. 14. 20:05
 9/14 anonim válasza:
Ez így van, persze körültekintőnek kell lenni, de azért ezeken az oldalakon általában kevesebb a beugratás. De ne térjünk el a kérdezőtől, inkább próbáljunk okosat tanácsolni neki. Hol lakik az illető, aki átvert? Városra gondolok.
2012. nov. 14. 20:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Engem már vertek át ilyen netes piacon. Utaltam a pénzt és nem jött semmi. 18ezer Ft-ról volt szó. Szóltam a honlapnak és fel is jelentettem az illetőt, de sz.rt se csinált senki. Az ilyen online aukciózás tele van hulladék eladókkal, a honlap meg csak leveszi a jutalékodat, de ha baj van, széttárják a kezüket és nem tesznek semmit...
2012. nov. 14. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!