Mi van akkor, ha én elvi okokból nem lennék hajlandó csipeltetni a kutyámat? (Nincs kutyám, csak érdekel)
Ha nem buksz le, akkor semmi.
Ha lebuksz, akkor megbüntetnek. Ha elvi okaid vannak, akkor is. Sok betörőnek elvi oka van arra, hogy ő ellopja mások dolgait, holott ugyanúgy törvénysértés. De ha nem bukik le, akkor nem büntetik.
Remélem érted, hol a párhuzam :)
Persze, tudom, ha lenne kutyád, az sohasem szökne el, sohasem harapna meg senkit, és hasonlók - de fura módon mégis rengeteg szökevény kutya van. Amíg ilyen felelőtlenek a gazdik (és a legtöbb az) addig ez egy szükséges technika. Nem fájdalmas, nem árt a kutyának, ergo a lehetőségek közül magasan a legjobb.
"Remélem érted, hol a párhuzam :) "
Nem. De bízom benne, hogy egyszer valaki elmagyarázza.
-a kutya nem hordja magánál a személyijét
-a kutya nem tudja megmondani ki a gazdája
-van ugyan nyakra biléta, de én még azt se nagyon látok a kutyákon...
A kutyát minden évben kötelező oltatni. A dokinak kötelező ellenőrizni, számítógépes rendszerben vezetni minden beavatkozást, az oltást is. Abban a pillanatban kiderül, hogy nincs a kutyának chipje, tehát lebuktál, büntetést fizetsz, teljesen jogosan.
Véget kell vetni a sok gazdátlan, kóbor kutya inváziójának, és be kell azonosítani támadás esetén minden ebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!