A kutyámat elütötte egy autó, de nincs pénzem ügyeletre. Egyszerűen szenved és nem tudok mit csinálni?!
Budapesten élünk,egyszerűen ahány ügyeletet felhívtam,mindenhol több mint 10 ezerről indul az,hogy bemegyek,utána jön még a röntgen ára,Uh meg mittom én a kezelés :S
A kérdésem annyi,hogy tudtok valami helyet,ahol ingyen vagy legalább ""normálisabb"" áron tudom megnézetni,nem nyüszít csak fekszik,nem tud lábra állni.Most végre alszik.Tudom mennyire veszélyes meg minden.
Nem kérek okítást,okoskodás,ocsárólást. Higgyétek el,én érzem magam a legrosszabbul.Megoldást keresek.
A hátsó lábaival van gond,alig bírja magát felemelni,ha fel szeretne állni pisilni,segítenek neki azonnal kiviszem meg minden.Tapogatásra sehol nem nyűszit,pedig van pár kisebb horzsolása a hátsó lábain,azokat kezeltem.
Tapira semmi nincs eltörve,de nem tudom mi van belülről.
Szerintem borogasd be hideg vizes ronggyal az segíthet neki, de ha már alszik ne ébreszd fel. Majd reggel.
Azért lehetőség szerint egy doki nézze meg.
Hát most mindenhol ünnep van még 2 napig:(
Borogattam,de szemlátomást a betakarítást jobban élvezi.
Van étvágya,kicsit adtam is neki enni.
Állatklinika? Ami az egyetemhez tartozik?
vagy kutyamenhelyeknek, kutyákkal foglalkozó szervezeteknek írj. a facebookon van sok. hátha tudnak valamit.
Keresd meg őket: [link]
Nyilván így ünnepek alatt őket is nehezebb elérni, de nen add fel, sztem segíteni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!