A kutyámat elütötte egy autó, de nincs pénzem ügyeletre. Egyszerűen szenved és nem tudok mit csinálni?!
Budapesten élünk,egyszerűen ahány ügyeletet felhívtam,mindenhol több mint 10 ezerről indul az,hogy bemegyek,utána jön még a röntgen ára,Uh meg mittom én a kezelés :S
A kérdésem annyi,hogy tudtok valami helyet,ahol ingyen vagy legalább ""normálisabb"" áron tudom megnézetni,nem nyüszít csak fekszik,nem tud lábra állni.Most végre alszik.Tudom mennyire veszélyes meg minden.
Nem kérek okítást,okoskodás,ocsárólást. Higgyétek el,én érzem magam a legrosszabbul.Megoldást keresek.
Ha nincs változás a tegnapi naphoz képest, hívogasd az ügyeleteseket. Mondd el, hogy balesetes kutya és kérdezd meg, későbbi fizetéssel vállalják-e a kutyát.Sajnos egy kutyánál bizony előfordul, hogy nagyon komoly vizsgálatokkal lehet csak megállapítani a sérülés okát. És akkor még ott lesz a kezelés. Nem tudod megúszni "olcsón". Hibáztál eleve, hogy egyáltalán autó alá kerülhetett a kiskutya.
Egyszerűen szinte senki nem gondol bele egy kutya beszerzése után, hogy nem simán happy az élet velük.Szükség lehet bármikor orvosra. A költségek pedig komolyak ma már.
Sajna nem értem el ma semmilyen orvost,amit linkeltetek ők sem tudnak segíteni és sehol nincs részletfizetés:(
Kicsit javult már.
Tudom,hogy sokat kell rá költeni,de egyszerűen midnent megvettem,befizettem a lakbért,rezsit,telefont,vettem neki 15 kg tápot,vitamint,játékot,ételt stb és 0-án vagyok.
Megtakarítani sem nagyon tudunk :(
Picit mintha jobban lenne,holnap végre megyünk állatorvoshoz!
Fájdalomcsillapítót kap,konzultáltam egy állatorvossal,amikor adom neki,akkor jobban,ha nem adom rosszabbul.
Holnap megírom mi lett:)
Nincs törés sem belsővérzés :)
Csak nagy ütés érte,már járkál.
Min 1 hónapig nem szabad erőletetni és napi max 20 perc séta,masszázs.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!