Mit lehet tenni a szomszédommal, ha hozott haza kutyákat és azok szét tépték a macskámat?
A szomszédomat már régóta zavarta a macskám mert állítólag az ő bejárati ajtójához járnak vizelni . Ezt már 2x mondta és azt mondta , hogy ha én nem teszek vele vagy ő fog tenni . Tegnap hozott , haza kettő dobermannt és reggel láttam , hogy azok kergették , majd elkapták a macskámat . Amikor csöngettem utána jött csak ki körülbelül 5 perecel később . Addigra a kutyák megölték a szemem láttára a macskámat . Amikor ki jött látta , hogy a kutyái megölték a macskámat és nem tett semmit a kutyákkal hanem még még annyit mondott nekik , hogy szép munka és tőlem azt kérdezte , hogy én akarom eltemetni vagy ássa ő el ? Ekkor elkezdtem ordibálni és ő csak be ment a házába .
Amikor haza jöttem ( 15:20 )addigra már elvitte a kutyákat ( gondolom dolgozni vitte őket mert biztonsági őr.
Mit tehetek vele , hogy direkt hozott , kutyákat , hogy megöljék a macskámat ? Fel lehet jelenteni állatkínzásért ?
Szerintem is jelentsd fel a KUTYÁKAT gyilkosságért. Szándékosan, különös kegyetlenséggel, rasszista indíttatásból elkövetett, fajellenes cselekedetért. A gazdát meg felbujtóként. Az más kérdés, hogy szereztek a rendőröknek egy jó napot, mert egész nap a macska-kutya találkozáson fognak röhögni. De ha feljelented, azt tudd, hogy ő kérheti a lábtörlők árát, amit a macskahugyszag miatt ki kellett dobni, a perköltséget neked kell majd állni, mivel a bíróság kiröhög, és foghatod a fejed, amikor egy hülye macska miatt milliókat fizethetsz!
Aki szerint meg agyon kéne verni az embert, annak ajándékba az ajtaja elé borítanék egy vödör macskaszarral kevert macskahugyot. Hagy szagolják. (Iszonyú jó szaga van, egyes országokba illatosító helyett használják. Meg ételízesítőnek. :D elnehidd )Utáa meg megtiltanám nekik, hogy állatot tarthassanak.
Simán fel lehet bárkit jelenteni mindenért . Az más kérdés , hogy mi lesz az ügyből . Engem azért fel jelentett a drága volt szomszédom mert az udvaromba égett a reflektor és , hogy az ő WC-jében világos van miatta ( a földre volt irányítva nem a házára ) . Természetesen mikor ki jöttek a rendőrök ők is röhögtek a dolgon de ennek ellenére később kaptam a papírt , hogy fel jelentettek és be kell menni majd a bíróságra . Sajnos a tárgyalásra nem tudtam elmenni de nem lett belőle semmi és a per költséget ki kellett fizetnie a szomszédomnak .
Tehát JELENTSD FEL !!!
"Az igaz , hogy kétszer szolt de honnan kéne tudnom , hogy mi a megoldás rá ? Különben is az milyen megoldás az , hogy megöli a macskámat ?"
Esetleg nem kellett volna hagyni, hogy átkolbászoljanak a macsekok!
ne, ne jelentsd fel.
kicsit gúnyolódnak
Bocsika, de ha kívül nem is, de belül totál szőke vagy. Ha neked egy macska megérne havonta bíróságra járkálni, meg fizenti a perköltséget, jelentsd fel. Majd a szomszéd kéri tőled az ő ügyvédi költségét, a bejárás költségét, majd szerintem visz még vagy 5 ugatós kutyát, ami be nem fogja a száját.
TEHÁT NE JELENTSD FEL! (ez az én javaslatom, persze halgathatsz magadra is, vagy arra a 3 gyephes állatvédőre is, akik itt írosgatnak, hogy jelentsd fel)
1. A szomszéd nem tett semmi törvénybe ütközőt.
2. Lehet egy kissé durván oldotta meg, de engem is idegesítene ha a szomszéd macskája összehugyozná az udvart/ajtót. És ez nem a szomszéd hibája, hanem a tied, a tulajdonosnak kell tennie az ellen, hogy a macskája ne tegyen kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!