Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek hogy lehet valakin...

Doboszoli kérdése:

Szerintetek hogy lehet valakinek 25 éves korára saját autója, háza (amit fenn is tud tartani), olyan, amit saját erejéből teremtett meg?

Figyelt kérdés
Valaki ezt írta egy kérdésre. Milyen munkát végezhetett ilyen korára, hogy ennyi mindent elért? Ezt tőle is megkérdeztem, de kitért a válasz elől.
2011. ápr. 15. 19:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nem tisztességesen szerzi a pénzét, vagy vezető beosztása van, vagy mindkettő.

De ha kitért az nem jelent jót. :S

2011. ápr. 15. 19:32
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előzőnek... vagy nagyon jó munkahelye van, vezető beosztás, vagy nem tisztességes úton szerezte. Vagy gazdagok a szülei, bár az már nem saját maga által szerzett vagyon (pl ha apuci cégénél dolgozik). De egyébként egy külföldi munkahellyel is sokminden elérhető, bármakeresztanyám 3 éve dolgozik Svájcban (diplomás), azóta két házat vett itthon (nem 20 millióért mindegyiket, hanem kb 10-10-ért).
2011. ápr. 15. 19:35
 3/22 A kérdező kommentje:
Mondom 25 éves korára. Jó esetben ekkorra végzi el az egyetemet.
2011. ápr. 15. 19:37
 4/22 anonim ***** válasza:
58%
Én a kilencvenes években "apuci cégénél" dolgoztam és 24 évesen már volt egy Porschém. Igaz, használtan vett, de az.
2011. ápr. 15. 19:41
 5/22 A kérdező kommentje:
Úgy kérdeztem, hogy "saját erejéből", tehát önállóan, a saját farkán pisilve, nem az apjáén.
2011. ápr. 15. 19:54
 6/22 anonim válasza:
Nekünk 28 éves koromra sikerült. A férjem jó helyen dolgozik bár nem keres sokat. kb.400e/hó. A telket kaptuk a szüleimtől. Van 12.5M ft hitelünk, egy 300nm házunk (pince, földszint, tetőtér együtt) 700nm kerttel, két kocsival, két gyerekkel. Nem mondom, éjjel-nappal dolgoztunk, a férjem még most is, én itthon vagyok a gyerekekkel. Nem lehetetlen, de jó munkahely kell hozzá.
2011. ápr. 15. 19:56
 7/22 anonim ***** válasza:

Egy kispolszki kb 20ezer forint a tankolása kb 5ezer havonta, ha csak a legszükségesebbre használja biztosítása meg kb 3ezer forint.

Egy vályogházat ha egyedül építi durván 400 ezer forintból lehet kihozni. Faházat akár 200ezerből is.

2011. ápr. 15. 20:07
 8/22 anonim ***** válasza:
Kiment külföldre dolgozni.
2011. ápr. 15. 20:34
 9/22 anonim ***** válasza:
még mielőtt elgondolkodunk a kérdésen tényleg lényeges hogy milyen kocsi és hol milyen ház
2011. ápr. 15. 22:49
 10/22 anonim ***** válasza:

Például a srác aki feltalálta a Leonardót (a 3D-és szemüveget) neki biztosan van már saját kocsija és háza, és a többi ilyen okos embernek is aki kreatív és eszes.

Nem sajnálom tőlük, megérdemlik

2011. ápr. 15. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!