Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek hogy lehet valakin...

Doboszoli kérdése:

Szerintetek hogy lehet valakinek 25 éves korára saját autója, háza (amit fenn is tud tartani), olyan, amit saját erejéből teremtett meg?

Figyelt kérdés
Valaki ezt írta egy kérdésre. Milyen munkát végezhetett ilyen korára, hogy ennyi mindent elért? Ezt tőle is megkérdeztem, de kitért a válasz elől.
2011. ápr. 15. 19:25
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
18 éves korában már meglehetett a szakmája (azt se írtad h mit tanult, mit dolgozik, milyen háza van, milyen kocsija...) de lényeg h 18-25ig dolgozik... elrakja a pénzét mivel otthon lakik, anya főz anya mos anya tetőt ad a feje felé. kb 19-20 korára már megveheti élete első autóját ami olyan 1-1,5 millióba kerül. és igen 5 év alatt pedig kialakul benne az, hogy igen van munkám, igen jólenne elköltöznöm már itthonról, igen én kertes házat szeretnék, igen van rá pénzem de inkább törlesztgetem majd havonta. És gondolom így. A gyereknek valószínű van esze is az élethez ha ezt megtudta teremteni magának 25 éves korára.
2011. ápr. 17. 19:41
 22/22 anonim ***** válasza:
azért az se jellemző hogy egy 18éves csakúgy beszáll a munkaerőpiacra és keresgeti a jó összegeket.Nem kizárt hogy élsportoló vagy valami ilyen ínyencszakmája van de ha nyitott szemmel jártok akor tudjátok mi a hazai valóság.Több hozzászólás más kérdéseknél burkoltan lehülyézte az egyetemistákat akik 23-24évesen kezdenek el dolgozni merthogy 18évesen ha elkezdte volna már kuporgathatott volna valamennyit.Hát az elmélet miszerint 18évesen kezdő 5-6éves fórban van megtakarítás terén egy dolog,a gyakorlat viszont hogy: ha nincs felsőfokú képzettséged szóba sem állnak veled, hiába vagy egyébként egy talpraesett jóeszű ügyes valaki.
2011. ápr. 18. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!