Mit lehet tenni a szomszédommal, ha hozott haza kutyákat és azok szét tépték a macskámat?
A szomszédomat már régóta zavarta a macskám mert állítólag az ő bejárati ajtójához járnak vizelni . Ezt már 2x mondta és azt mondta , hogy ha én nem teszek vele vagy ő fog tenni . Tegnap hozott , haza kettő dobermannt és reggel láttam , hogy azok kergették , majd elkapták a macskámat . Amikor csöngettem utána jött csak ki körülbelül 5 perecel később . Addigra a kutyák megölték a szemem láttára a macskámat . Amikor ki jött látta , hogy a kutyái megölték a macskámat és nem tett semmit a kutyákkal hanem még még annyit mondott nekik , hogy szép munka és tőlem azt kérdezte , hogy én akarom eltemetni vagy ássa ő el ? Ekkor elkezdtem ordibálni és ő csak be ment a házába .
Amikor haza jöttem ( 15:20 )addigra már elvitte a kutyákat ( gondolom dolgozni vitte őket mert biztonsági őr.
Mit tehetek vele , hogy direkt hozott , kutyákat , hogy megöljék a macskámat ? Fel lehet jelenteni állatkínzásért ?
Köszönöm a válaszokat .
De miért kell engem hibáztatni ? Nem én ölettem meg a macskámat ! Neki kellett volna tennie , hogy ne az ajtajába járjon pisilni . Én nem mehetek be idegen házához , hogy rendezkedjek .
Egyébként miért nem lennél a szomszédom ? :O
Azért, mert tipikusan "rossz szomszéd" vagy, a saját(vagy a macskáid) által okozott bosszúságot próbálod másra kenni.
Mint leírtad, már"2X szólt" a problémáról.
Akkor mi is a probléma??
Most siránkozni jársz ide vagy valóban segítséget szeretnél ?
Hogy te mit tehettél volna ? Mondjuk elvihetted volna ivartalanítani a macskát és akkor nem jelölte volna a területét ( nem hugyozott volna az ajtajába ) .
"Neki kellett volna tennie , hogy ne az ajtajába járjon pisilni ."
A szomszédod tett is . Mivel hazahozott kettő kutyát és túlságosan is hatásos volt . Mivel a macskád már nem jár többet sehova se hugyozni .
"Egyébként miért nem lennél a szomszédom ? :O"
Bár nem nekem szól a kérdés de a viselkedésed alapján én se lennék a szomszédod és most már sajnálom a szomszédodat , hogy ilyen ember mellett kell laknia !
"De miért kell engem hibáztatni ? Nem én ölettem meg a macskámat ! Neki kellett volna tennie , hogy ne az ajtajába járjon pisilni . Én nem mehetek be idegen házához , hogy rendezkedjek . "
1. 2x szólt, hogy vigyázz a macskádra, ne az ő ajtajába hugyozzon;
2. szartál rá, ő megoldotta a kérdést;
Kutya dolog.
Ha a szomszéd kutyája odasarna a bejárati ajtód elé, mit tennél? Vagy átjárna kihugyozni a bokrokat? Eltennéd láb alól. Ő is ezt tette a macskáiddal. Ne engedd, hogy kijárjanak. Zárd be a házatokba és annyi.
"Az igaz , hogy kétszer szolt de honnan kéne tudnom , hogy mi a megoldás rá ?"
Érdekes módon egyből megtudtad kérdezni , hogy hogyan lehet fel jelenteni . Azt , hogy mit lehetett volna tenni , hogy a macskáid ne hugyozzák le a szomszéd ajtaját az már nem ment mi ? De ahogy látom nem is igen érdekelt a szomszéd problémája .
"Különben is az milyen megoldás az , hogy megöli a macskámat ?"
Ahogy látod eléggé hatásos megoldás volt mivel többet nem hugyozik az ajtajába .
De nem a szomszédod ölte meg hanem a kutyák amit magadnak köszönhetsz !
De ahogy látom nem tudod fel fogni , hogy te idézted elő ,ezt azzal , hogy nem foglalkoztál a szomszédoddal . Ő csak lépett és így sakk - mattot kaptál a macskával kapcsolatban . Amit könnyen el kerülhettél volna .
"Nem szeretném, ha te lennél a szomszédom.))"
én meg azt, ha te lennél az én szomszédom.
Ha velem ezt megcsinálja, én ott helyben agyonvertem volna...
Tegyél feljelentést.
semmi joga nincs a macskásnak
a macskái birtokot háborítottak - a szomszédét -
Más kérdés, hogy szerencsétlenül jött ki, hogy a macskát meglepetés érte.
Nekünk kutyánk van, a szomszédnak macskája.
Elvileg nem jönnek át a macskák, mert tudják, hogy ott a kutya.
Mégis megtörtént, de szerencsére a macska el tudott bújni kutya-mentes helyen. Közösen kipiszkáltuk, megmenekült, remélem, megtanulta.
Volt, amikor én voltam macskás, és a cicum egy kert közepén egy magas fán éjszakázott, alatta két kutya, mire megtaláltam a környéken, és létrával leszedtem.
A macskák ilyenek sajnos. Bezárni is nehezem lehet őket.
Viszont te sem nagyon vigyáztál a macskádra!
Úgyhogy nehogy már neked álljon feljebb!
Emberileg meg megértelek ... még végig is kellett tehetetlenül nézned ...
A szomszéd akkor lett volna humánus, ha hazaviszi a kutyát fenyegetésnek, de nem engedi rá a mcskára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!