Szeritnetek van értelme a szerzői jognak, mert én örülnék neki ha eltörölnék?
Attól eltekinteve, hogy sokan ebből élnek, (nyugdíjas sztárok főleg) mi az értelme? Ha én nekem lenne vmi szellemi termékem az lenne a legfőbb célom, hogy mindenkihez eljusson, mindeki terjessze!
Tök kivagyok, hogy ezen a g'ci YouTube-on sorra tiltja le a jobbnál jobb videóim, de arra már a k'va SME (Sony Music Entertainment) már nem lenne képes, hogy ő maga föltöltse vmelyik partnercsatornára azt a videót ( http://www.youtube.com/watch?v=yYlqw-eutX0) amit nálam most is világszerte letiltott olyasmire hivatkozva, hogy részben(!!!) szerepel benne egy audióvizuális tartalom aminek ők a tulajdonosai! -,-"

Kezd kikristályosodni a jó válasz. A szerzői jog azt célozza, hogy mindenki megkapja munkája jogos ellenértékét. Az ellenérték nagysága sok mindentől függ, a fontosságtól az egyediségig.
Ezt a nagyságot nem olyan könnyű meghatározni, ma sok túlzó anomália van benne. Tehát az eltörlése nem lenne célszerű, de az újragondolása nagyon időszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!