Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megbüntettek a rendőrök, mert...

Megbüntettek a rendőrök, mert ittasan bicikliztem, le lehet közmunkázni?

Figyelt kérdés
Pont lejárt volna az előző, azt még emlékszem, hogy nem lehetett, hanem 5000 ftonként adtam fel havonta a 60.000 ftot. Ez is annyi, de azt mondták, hogy ezt le lehet közmunkázni. Változott a szabály vagy mi? Vagy csak azért mondták, hogy írjam alá a papírokat? De ez milyen már, azt olvastam hogy lehet ittasan bicajozni és csak 1, valamennyi volt az alkohol szintem és mellék utcában voltam. És nem is én vezettem a bicajt, a csomagtartón ültem, de engem vittek be mert engem már ismernek. Kamera sajnos nincs ott, lehetne egyáltalán valahogy bizonyítani, hogy nem is én vezettem? Úgyis mindenki a rendőröknek hisz.. Ezek már tényleg bármit megtehetnek?!
2012. okt. 14. 09:17
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Szuper.. Most voltam intézni, úgy néz ki lehet tudom bizonyítani, hogy nem én vezettem, mert vette egy kamera az egyik házból. Remélem olyan lesz a kép, ami értékelhető is, meg remélem egyáltalán megvan még.

Ha mégse sikerülne, akkor ilyen esetben is van méltányossági kérelem, hogy ne kelljen fizetni?

Néztem ügyeket, érdekes, az autós részegek le tudják közmunkázni a több 100.000 forintot.

2012. okt. 15. 10:45
 22/22 anonim ***** válasza:
hurrá!!! akkor szálguldozhatsz tovább tajt részegen!!! :)
2012. nov. 18. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!