Megbüntettek a rendőrök, mert ittasan bicikliztem, le lehet közmunkázni?
Mondom még egyszer, hogy nem lehet ledolgozni a közigazgatási bírságot. 2012 szeptember 1-én változott megint, de előtte sem lehetett ledolgozni. Kérhetsz ismételten részletfizetést.
Ha a véleményemre vagy kíváncsi, akkor én is azt tudom mondani, mint sokan mások. Az ittas vezetésben nincs párdon, saját, és mások életével játszik az aki ittasan vezet járművet.
Voltam már olyan elcsapott kerékpárosnál, akit egy józan autós ütött el úgy, hogy beesett elé a kerékpárral. Amellett, hogy ő volt a hibás, még meg is halt, a rokonait meg nekünk kell lefogni.
Ez csak egy történet, de sajnos tudnék mesélni nem keveset...
Nem kell vezetni ha iszol, ez ennyire egyszerű. Úgy mint én is haza tudom tolni a kerékpárt, vagy a kocsma előtt tudom hagyni az autót, más is meg tudja csinálni. Nem a büntetéstől kell félni, hanem a gyilkolástól, baleset okozástól, és hogy utána hogyan számolsz el a lelkiismereteddel.
10. Nem értem mit nem lehet azon fölfogni hogy NEM én vezettem a bicajt, csak a csomagtartón ültem.
Bucsek, akkor miért mondták bent, hogy le lehet közmunkázni? Hogy alá írjam a papírokat aztán majd a pénzemből autókázzanak és megbüntessenek? Találtam egy tavalyi kérdést ebben a témában, idézem a választ:
"Bucsek válasza:
A kérdés az, hogy betöltötted-e a 18. életévet. Mert ha nem, akkor nem dolgozhatod le, és nem ülheted le, mivel ez közigazgatási bírság."
Akkor ezek szerint akkor még le lehetett, ha valaki 18 elmúlt. Az ittasvezetés.hu hoz fordulok mert nem fogok fizetni egy fillért sem azért, amit nem követtem el.
Vagy leülöm, addig sem kell dolgoznom, egyáltalán le lehet?
Tavaly óta 3 változáson esett át a 2007/410 korm. rendelet.
Mindenki nálunk is úgy értelmezte kezdetekben, hogy le lehet dolgozni, de nem lehet, ezt a munkaügyi központ képviselője mondta.
Nem fogok sorban minden kérdésedet megválaszolni úgy, hogy már kifejtetted a véleményed a rendőrökkel kapcsolatban.
Fordulj ahova akarsz, fizess akinek akarsz, és nehogy megváltozz! Kell a pénz üzemanyagra!
Akkor én megválaszolom a második kérdésed:
inkasszót tesznek a számládra, és amint kapsz bármilyen pénzt, azt azonnal szedik is le.
Természetesen kamatostól, végrehajtói költségestől, stb.
Ha nincs számlád, vagy kamuzol, és zsebbe kezded kérni a pénzt, akkor (meg amúgy is): végrehajtási jog bejegyzése ingatlanra, ingóra... bármire, amid van.
Ha nincs semmid, akkor a jövőben, akármid lesz, majd arra. Mivel folyamatosan végrehajtás alatt lesz, nem évül el.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!