Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudok most tenni?

Mit tudok most tenni?

Figyelt kérdés
Csutortokon a fonokom kirugott a munkahelyemrol, azt allitva hogy en penzt loptam onnan. Errol semmilyen bizonyiteka nincs, es en magam is tudom hogy nem tettem ilyet. Rendorseget nem akart hivni, arra hivatkozva hogy en igy jobban jarok... Ez sajnos csak a kisebbik problema. Mielott hazakuldott volna, elvette mindket telefonomat, laptopomat, fulhallgatomat es iPad-emet. Ezek nem ceges cuccok, mindet a sajat penzembol torvenyesen vasaroltam boltbol, ezeket szamlaval/blokkal bizonyitani is tudom. Ezen kivul meg a szemelyigazolvanyomat is elvette. Szerintem amit tett nagyon durva, es valoszinuleg jogtalan is. Masnap bementem a rendorsegre, de az eleg lassu folyamat lesz. Barmi otlet? Ekezetek miatt elnezest kerek.
2012. aug. 11. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért adtad neki oda?
2012. aug. 11. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem adtam oda, az asztalon voltak, es elvette tolem, nem volt egyedul, az egyik baratja vagy nemtudom kije segitett neki, es amig o felrehivott hogy beszeljen velem, a masik tag elrakta a cuccaimat.
2012. aug. 11. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Küldj rá pár cigányt,garantálom hogy visszavesz a munkahelyre és még a fizetésedet is jelentősen megnöveli!
2012. aug. 11. 22:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Menj a rendőrségre. (Ja, most látom megtetted) Ha loptál is, akkor is önbíráskodás, amit tett. Személyit pedig csak hatósági személy kobozhat el.

Utána indíts munkaügyi pert, ha nem vesz vissza. Ja, és ne írj alá semmit.

2012. aug. 12. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!