Szerintetek megéri perelni, vagy mit lehetne tenni?
Egy maszek autószerelőről van szó, aki feketén dolgozik!
És mi erről nem tudtunk, hogy feketén dolgozik meg hasonlók, mondjuk elvisszük, mert a hivatalos szerelőnk külföldön van!
És szóval először elbaszta a kocsinkat ez a "szerelő"amit nekünk kellet kifizetni. Mondjuk oké!
És most derült ki, hogy csak az egyik kerékagyat cserélte ki illetve a féltengely gömbcsuklót szarul rakta fel és kopog az autó! Próbálta nekem bemagyarázni, hogy a stabilizáló gumi a szar, ami tök ép!
Most felhívtam, hogy mi a baja és mondta, hogy hétfőn vigyem el és majd megjavítja, de egy 10-es előleget hozzak neki!
Kicsit nagy pofátlanság is szerintem és amit ő elrontott azt nekünk kell ismét kifizetni!
Ennek most lehet valami jogi következménye, ha beperelem?
Kaptál számlát a javításról? Minden megfelelően le lett adminisztrálva?
Ha ez megvan, akkor kezdeményezhetsz megfelelő lépéseket. Kezdd fogyasztóvédelemmel, aztán adóhatósággal, ha egyik se hoz eredményt, akkor adj be keresetet a bíróságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!