Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek megéri perelni,...

Szerintetek megéri perelni, vagy mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Egy maszek autószerelőről van szó, aki feketén dolgozik!

És mi erről nem tudtunk, hogy feketén dolgozik meg hasonlók, mondjuk elvisszük, mert a hivatalos szerelőnk külföldön van!

És szóval először elbaszta a kocsinkat ez a "szerelő"amit nekünk kellet kifizetni. Mondjuk oké!

És most derült ki, hogy csak az egyik kerékagyat cserélte ki illetve a féltengely gömbcsuklót szarul rakta fel és kopog az autó! Próbálta nekem bemagyarázni, hogy a stabilizáló gumi a szar, ami tök ép!

Most felhívtam, hogy mi a baja és mondta, hogy hétfőn vigyem el és majd megjavítja, de egy 10-es előleget hozzak neki!

Kicsit nagy pofátlanság is szerintem és amit ő elrontott azt nekünk kell ismét kifizetni!

Ennek most lehet valami jogi következménye, ha beperelem?

2012. jún. 30. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne... remélem válaszol valaki jogi szakértő...
2012. jún. 30. 19:53
 2/7 bamboochatheone ***** válasza:
Így jár az aki nem akar normális szervizbe menni. Törődj bele, legközelebb máshova viszed.
2012. jún. 30. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Mintha lenne normális szerviz. Háromszor egymás után találkoztam olyan autószerelővel, aki ugyanezt a pofátlanságot megjátszotta, és nem én vagyok az egyetlen, aki mindig ilyenekbe fut bele. Én olyanokról beszélek, akik nem feketén dolgoznak, hanem adnak számlát: a számlán szerepel az új alkatrész ára, de egy régi használtat tettek bele helyette.
2012. jún. 30. 20:17
 4/7 A kérdező kommentje:
A leírásba is kifejtettem, hogy a normális szerelő aki eddig mindig hibátlanul csinálta meg a dolgokat külföldön van! Így nekünk ezt a kókány embert ajánlotta! (Mi nem tudtuk, hogy ilyen és így jártunk!) Eddig olyan 70.000 ft-al húzott le minket és a kocsi még rosszabb lett mint volt! :(
2012. jún. 30. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Kaptál számlát a javításról? Minden megfelelően le lett adminisztrálva?

Ha ez megvan, akkor kezdeményezhetsz megfelelő lépéseket. Kezdd fogyasztóvédelemmel, aztán adóhatósággal, ha egyik se hoz eredményt, akkor adj be keresetet a bíróságon.

2012. jún. 30. 20:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak arról kaptam számlát, hogy mit vett a szerelő, de annak csak felét építette be a kocsiba! (A másik fele véletlen eltünt) Illetve a másik felére a számlának le irkálta, hogy mi mennyibe került!
2012. jún. 30. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Szóval arról nincs számla, hogy te pénzt adtál neki a javításért? Akkor hogyan akarod bizonyítani az igazadat?
2012. jún. 30. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!