Ezért megérné perelni? Egyáltalán bebizonyíthatom az igazam?
azt az életben be nem bizonyítod,hogy az ő sütikéjüktől fo.tál,
kiröhögne a jogászuk,
Nevetséges vagy.Egy hasmenés miatt akarsz beperelni egy üzletet?
Amikor a kérdést olvastam azt hittem hogy elájultál és kórházba vittek vagy hasonló.De egy hasmenés?
Ki lehetne rád akasztani 1 tipikus magyar mentalitás táblát.
És ha csak az volt rossz amit te fogyasztottál?
Megvizsgálják a süteményt és pofán röhögnek hogy ebben nincs semmi.
Hogyha buggyantak lennének a sütemények akkor már rég kidobták volna őket mert több bejelentés is érkezett volna.
De lehet hogy pont a te szervezeted érzékeny 1 hozzávalóra.
Olyan mintha egy mogyoróallergiás mogyorót venne és megenné és baja lenne belőle.Majd kiderülne hogy allergiás a mogyoróra és az üzlet amit fel akart jelenteni szépen kiröhögi.
Nézd, perelni mindenért lehet, de te fizeted. A szakértői vizsgálatot is.
Ha ez neked megéri, rajta.
Kicsi az esély, hogy elérsz vele valamit.
Meg igazából nem is értem, mit akarsz, kártérítést? Mennyit adnának erre? Egy napi kiesett jövedelmedet?
Hogy bizonyítod be, hogy mondjuk nem azalatt ment tönkre, amíg szállítottad haza ebben a melegben?
Lehetetlennek tűnik, de a jogod megvan persze, hogy perelj.
Ja, még csak nem is hiányoztál a munkából miatta.
Akkor tényleg nem tudom, mit akarsz, az 500,- Ft-os strandbelépőnek mondjuk a felét? (Valamennyi időt biztosan eltöltöttél ott, szóval az egészet úgysem kapnád vissza...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!