Megérné ezért szemműtétet végezni?
Nekem 3 gimnáziumi osztálytársamnak is volt látásjavító lézeres szemműtétje. Pedig ők tuti nem voltak 21 évesek.
Egyébként nem értem, hogy a Magyar Honvédséghez harcoló alakulatához nem mehet szemüveges. Míg az amerikai tengerészgyalogsághoz (akik viszonylag sürübben kerülnek harci helyzetbe) igen. Van ez az idétlen katonai keret amit a szemüveges amcsi katonák hordanak.
bocs, nem jól írtam
nekem a szemorvos ezt tanácsolta, hogy 21 éves korig nem ajánlja a műtétet, mert még fejlődésbe van, és visszaromolhat a szem a rövid időn belül
persze a pénz beszél, szóval lehet hogy a dokid nem említené meg ezt az aprócska információt
"Egyébként nem értem, hogy a Magyar Honvédséghez harcoló alakulatához nem mehet szemüveges. Míg az amerikai tengerészgyalogsághoz (akik viszonylag sürübben kerülnek harci helyzetbe) igen. Van ez az idétlen katonai keret amit a szemüveges amcsi katonák hordanak."
Mert itt kis méretű hadsereg, emiatt pedig túljelentkezés van és elég széles választékból lehet válogatni, ott pedig már nem olyan egyszerű összegyűjteni az emberanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!