Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Megérné ezért szemműtétet...

Megérné ezért szemműtétet végezni?

Figyelt kérdés
bár még egy évem van az érettségiig de már nézegettem egyetemeket,főiskolákat és nekem a zmne nagyon megtetszett szóval katona szeretnék lenni:D sportoló vagyok,jól birom a gyűrődést szóval ezzel nem lenne baj, de azzal igen hogy az egyik szemem -0,5 ös és ugye oda csak jó szemmel lehet jelentkezni. szerintetek megérné e megműttetni a szemem ezért mert hát kitudja milesz velem addig...
2011. dec. 11. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2011. dec. 11. 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. dec. 11. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg a hivatásod lenne, akkor bőven megéri. De 18 éves kor alatt úgysem műtenek, szóval van még időd gondolkozni.
2011. dec. 11. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben várnék a műtéttel még 4-5 évet.
2011. dec. 11. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
szemműtétet 21 éves kor alatt nem végeznek, tehát a kérdésed innentől kezdve teljesen fölösleges
2011. dec. 11. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem 3 gimnáziumi osztálytársamnak is volt látásjavító lézeres szemműtétje. Pedig ők tuti nem voltak 21 évesek.

Egyébként nem értem, hogy a Magyar Honvédséghez harcoló alakulatához nem mehet szemüveges. Míg az amerikai tengerészgyalogsághoz (akik viszonylag sürübben kerülnek harci helyzetbe) igen. Van ez az idétlen katonai keret amit a szemüveges amcsi katonák hordanak.

2011. dec. 11. 15:11
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) bár én eddig úgy tudtam 18éves kortól lehet szemműtétet... (amúgy se szemüveges vagyok mondjuk hanem kontaktlencsés)
2011. dec. 11. 15:50
 8/10 anonim ***** válasza:

bocs, nem jól írtam

nekem a szemorvos ezt tanácsolta, hogy 21 éves korig nem ajánlja a műtétet, mert még fejlődésbe van, és visszaromolhat a szem a rövid időn belül

persze a pénz beszél, szóval lehet hogy a dokid nem említené meg ezt az aprócska információt

2011. dec. 11. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem értem, hogy a Magyar Honvédséghez harcoló alakulatához nem mehet szemüveges. Míg az amerikai tengerészgyalogsághoz (akik viszonylag sürübben kerülnek harci helyzetbe) igen. Van ez az idétlen katonai keret amit a szemüveges amcsi katonák hordanak."

Mert itt kis méretű hadsereg, emiatt pedig túljelentkezés van és elég széles választékból lehet válogatni, ott pedig már nem olyan egyszerű összegyűjteni az emberanyagot.

2011. dec. 11. 20:48
 10/10 anonim válasza:
és mellesleg nem mind1 h a távolban a csatatéren a saját emberedet sebesíted meg, mert összemosódott és nem láttad a megkülömböztetést...
2012. jan. 3. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!