Ezért megérné perelni? Egyáltalán bebizonyíthatom az igazam?
Figyelt kérdés
Rosszul lettem egy TESCO-s süteménytől. (Értsd.: fostam. Nem kicsit.) Biztos, hogy attól volt, mert előtte nem ettem semmit, beteg nem vagyok. Egyelőre ennyit írok. Szerintetek beperelhetném őket ezért? Vagy semmi értelme?2012. jún. 24. 16:46
11/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem éri meg... Ideges voltam csak.
Egyébként egy pizza szerű péksütemény volt, ha érdekel titeket, hogy mit ne vegyetek a tesco-ban. :)
2012. jún. 24. 17:03
12/16 A kérdező kommentje:
10/11
Csak én ettem abból a fajtából.
És amint megvettük, rögtön megettem, mert éhes voltam. Ezért is írtam, hogy tényleg nem tudok másra gyanakodni.
2012. jún. 24. 17:04
13/16 anonim válasza:
Szerintem meg csak a strandon véletlenül nyeltél egy kis vizet.
14/16 A kérdező kommentje:
Jhaj, ha még nektek sem tudom bebizonyítani, hogy tényleg így volt, tényleg nem lett volna jó ötlet perelni... :)
2012. jún. 24. 17:21
15/16 anonim válasza:
Esetleg küldj belőle kóstolót az ÁNTSZ-nek,és ha ők is fosnak tőle, hátha történik valami:D
16/16 A kérdező kommentje:
Hát razziázhatnának egy kicsit a tesco-ban. Ki tudja hányan fosták még össze magukat attól a sz*rtól? Nekem is csak szerencsém volt, hogy épp kitudtam jönni a medencéből, ha ott fosom össze magam, az nem kicsit lett volna ciki... :D
2012. jún. 25. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!