Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben a helyzetben mit lehet...

Ebben a helyzetben mit lehet tenni, hogy békén hagyjanak?

Figyelt kérdés

Felvázolnám a helyzetet:

Én egy 23 éves lány vagyok, kapcsolatban élek 29 éves párommal.

4 hónappal ezelőtt volt egy nagy ballépése, történetesen megcsalt egy 18 éves roma lánnyal.

Mi ezt megbeszéltük, megbocsájtottam neki, ezen túl léptünk. Megjegyzem, a csajjal életemben nem váltottam 2 szót sem, ebből adódóan konfliktusunk sem volt soha.

Viszont barátom ugyebár megszakította vele a kapcsolatot és velem van együtt és ezt gondolom, nem tudta könnyen feldolgozni a lány, ugyanis szerelmes páromba. Kiment egy időre külföldre.

A barátnői folyamatosan beszólogattak, ha megláttak az utcán, lek.rváztak, meg mindenféléknek lehordtak. Én nem akartam lesüllyedni a szintjükre, vagy olajat a tűzre, ezért egyszer annyit mondtam az egyik 15 éves kislánynak, hogy óvatosan az ilyen kijelentésekkel, mert feljelentem.

Kb. 1 hónapra rá, hogy kiment a roma lány, kaptam tőle egy fenyegető levelet, hogy így meg úgy kitapossa a belem, meg hogy meg fog verni, lehordott mindenféle csicskának, és hogy hogy képzelem én, hogy a rendőrséges dumámat előadtam? Erre nem is igazán reagáltam, párom írt neki vissza, hogy majd ad ő neki, ha már ilyen szépen tud fenyegetni. Békén kell hagyni egymást és kész. Én írtam is, hogy nem érünk rá neki írni, ezért lépünk. Akkor csend volt. Bár láttam pár kiírást náluk a közösségi portálon, amit név nélkül ugyan, de nekem szántak, de nem csináltam ügyet ebből!

Most a minap ahogy mentünk haza barátommal, jött velünk szemben a lány 2 barátnőjével. Vagyis itthon van, Magyarországon. Megindult felém és nekem akart jönni. Barátom megkérte hogy állítsák le magukat, ekkor megint csak nekem akart jönni, elkezdett szidkolózni, "sz.pd ki a p.csám" és hasonlók..

Párom odaindult hozzá, annyira felmérgelte őt is, de csak lefogta a kezét, mert azért mégsem üt meg egy nőt, na meg egyből azzal indított a csaj mikor odament hozzá hogy úgy üsse meg, hogy börtönbe juttatja.

Aztán elindultak tovább a csajok és ez a roma lány visszakiabált neki, hogy neki már nem is kellene ő, és hogy a nődet meg úgyis el fogom kapni és elintézem!

Konkrétan kijelentette hogy mit akar és meg is teszi! Azért emeltem ki, hogy roma, mert nagyon indulatos, és tényleg szabály szerint keresi az ilyen balhés helyzeteket..

Annak örül, ha veszekedhet és verekedhet.

Mit lehetne tenni ebben a helyzetben?

Állandó kisérettel nem járhatok, viszont szerintem tényleg képes nekem jönni és egy nagy cigánycsoport simán szétver.

Barátom nem bánthatja, mert nőt azért ne üssön meg, na meg rendőrégi ügye se legyen.

Azt mondta, hogy csak a szája nagy, úgyse jön nekem, meg nem is hagyja, dehát nincs mindig velem. És szerintem komolyabban kellene ezt az egészet venni.

Rendőrség nem foglalkozik vele, csak ha már megtörtént a baj.

Mi lehet a megoldás, hogy békén hagyjon?

Mert igazából azt sem tudom, mi baja velem. Vagyis tudom, féltékeny és fáj neki, hogy nem vele jár a pasi, de ez akkor sem megoldás így.

Szépen meg lettek kérve, hogy fejezzék ezt be, mert nincs értelme a balhénak. Nem kell egymáshoz szólni és ennyi. De nem hat ez rájuk.

Mi lehet a megoldás?

2012. júl. 4. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egyetlen dolgot kirúgod.
2012. júl. 4. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Mármint a barátodnak hitt fa szszopót.
2012. júl. 4. 14:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, a problémát ő generálta, ez tény. Kettőnk dolgát azóta megbeszéltük, azzal nincs gond. Az hogy megbocsájtottam, lehet hülyeség, lehet nem, lekopogom, de azóta rendben megvagyunk, leszámítva ezt a problémát. Amire nem igazán tudok megoldást.. Bár ha szakítanánk is, a gond attól ugyanúgy megmaradna.. :(
2012. júl. 4. 14:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Már hogyne lenne gond, csak még el kell telnie néhány évnek, hogy észrevedd...
2012. júl. 4. 14:47
 5/12 anonim ***** válasza:

De hol lakik a roma csaj, ilyen kozel hozzatok?

Nem tudtok elkoltozni?

Vagy mondd a baratodnak, hogy szeretnel egy kutyat (ha lehet)...

Vagy jarj el karatezni...

2012. júl. 4. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
gondolom lényegében ti is elcigányosodott magyarok vagytok, mert ilyen problémáik csak nekik vannak. aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók.
2012. júl. 4. 14:50
 7/12 A kérdező kommentje:

Mire célzol?

Megcsalt, beismerte, megbeszéltük, azóta köztük minden rendben, megbánta az egészet.

Másoknál is előfordult már sajnos hasonló, ez biztos.

De nem ez a lényeg.

Arra szeretnék megoldást kapni, mit lehetne tenni? Bármi törvényes dolog létezik ez ellen?

Előre is köszönöm.

2012. júl. 4. 14:50
 8/12 A kérdező kommentje:

Huh, ez kissé erős volt.

Nem, nem vagyunk elcigányosodott romák, hisz akkor egyből nekiesnék én is. Sőt, a balhés helyzeteket is világ életemben kerültem.

Normális magyar család vagyunk, és nem viselkedünk cigányokként.

És igen, közel laknak. Emiatt pedig nem költözök, no meg anyagilag sem engedhetnénk meg jelenleg.

2012. júl. 4. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:
A leveleket, netes fenyegetéseket tedd el, és amikor ilyesmit csinál a nő, közöld vele, hogy felveszed bizonyítéknak (és vedd is fel kamerára vagy diktafonra), hátha már ettől abbahagyja. Ha nem, akkor jogban jártas emberrel próbálj feljelentést íratni szabálysértés miatt (veszélyes fenyegetés: 150ezer HUF a büntetés)
2012. júl. 4. 15:36
 10/12 anonim ***** válasza:
nem tudom de engemet is érdekel
2012. júl. 4. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!