Mit tehetek ebben a helyzetben? Van jogom elállni?
Mivel nem derül ki, hogy mi a szerződés tartalma, ezért nincs mit mondani. Távollevők között kötött szerződésnél van 8 nap elállás, de nem minden típusú szerződésre.
Amúgy meg szeptember vége óta mi történt?
Érdekes mert egyszer van számuk egyszer nem...Többször volt rejtett szám meg 30-as...
Szeptember óta kb 5-6x hívtak és ugyanaz volt a szöveg hogy behajtók meg meg akarják ezt oldani házon belül stb...
Első:
A kérdező semmit nem írt alá.A "szerződés"telefonon köttetett,ami eleve érvénytelen a jog szerint.Ahhoz,hogy egy szerződés érvénybe lépjen, mindkét félnek az aláírása szükséges.
Kérdező:Ne foglalkozz ezzel,ezek csalók.De miről volt szó a telefonban,mit árultak?Most már kiváncsi lennék én is.
"Szóbeli szerződés? Hahaha. Olyan nincs."
Ptk. 216. § (1) Szerződést jogszabály ellenkező rendelkezése hiányában akár szóban, akár írásban lehet kötni. A szerződési akaratot ráutaló magatartással is kifejezésre lehet juttatni.
Azt akarták hogy a cégemet hirdessék egy újságban....50 ezerért....Véletlen mondtam rá igent...Persze utánna nem értem el őket....7 nap múlva meg ők hívtak hogy mostmár adóhatóság meg blaa bla.....El lesznek küldve a fenébe.
Amm meg a szó elszáll az írás megmarad alapon mondom hogy írásba ha adtam volna h IGEN megrendelem ezt a szolgáltatást akkor jogos lenne. De így nem.
Egyetértetek velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!