Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek ebben a helyzetben...

Mit tehetek ebben a helyzetben? Van jogom elállni?

Figyelt kérdés
Felhívott engem tavaly szeptember felé egy marketing cég elmondta mivel foglalkoznak. Folyamatosan mindenre csak igenekkel váálaszoltam. Nagyon unalmas volt ezért már kínomba csak igeneztem.Tottál nem figyeltem.Aztán jött egy kérdés: megköti a szerződést? Igen. Ezzel válaszoltam. Aztán lerakta,én egyből visszahívtam hogy mégseeem félreértettük egymást. Nem voltak elérhetők. Rá egy hét múlva hívtak hogy követelnek 50ezer ft-ot mert szóban szerződést kötöttem.Nem akármilyen hangnemben.... hangfelvétel készült. Mit tehetek ilyenkor?
2012. ápr. 10. 17:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jaaaah!! ugyanilyenek buktak le a közelmúltban,csak ők a sárga telefonkönyvbe "akarták" a vállalkozókat betenni.Erre 40.000 Ft-ot kértek és sajnos kaptak is sokaktól.Külön cégeket alapítottak,hogy hitelesek legyenek.Ha jól emlékszem sok-sok millióval károsították meg a vállalkozókat.Benne volt a híradóban pár hete.
2012. ápr. 10. 18:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Az durvaa :D :D
2012. ápr. 10. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérd le a részletes telefonszámládat, ahol látszik, hogy próbáltál velük kapcsolatba lépni, ha esetleg próbálnának bíróságra menni, bár nem hiszem. Ha behajtással fenyegetőznek, jelentsd fel őket zaklatásért, és próbáld te is rögzíteni a hivásaikat.

És igenis van jogod elállni.

2012. ápr. 11. 11:19
 14/14 anonim ***** válasza:

"A szerződési akaratot ráutaló magatartással is kifejezésre lehet juttatni."

Veszel egy vonatjegyet, amivel arra szerződsz a MÁV-val, hogy téged az adott időben, az adott helyre elszállít.

2012. ápr. 11. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!