Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben a helyzetben hogyan...

Ebben a helyzetben hogyan kell intezni az ugyet?

Figyelt kérdés

Sajnos nem talaltam olyan kategoriat, amibe beleillene a kerdesem, ezert irtam ide:

Egy eve kulfoldon elek (EU-n kivül), es eddig fizettem Magyarorszagon a tb-jarulekot havonta. A heten megyek haza, es szeretnem megszuntetnı. Ehhez ki kell jelentkeznem az orszagbol. Vissza kell adnom a szemelyimet es a lakcimkartyamat.

A kerdesem az lenne, hogy igaz-e, hogy tartozkodasi engedelyt kell igenyelnem. Ha igen, akkor hol? Rendorsegen?

Tudja valaki ennek a pontos menetet?

Koszonom!

2012. márc. 12. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:
nem kell kijelentkezned az országból és nem kell visszaadni a személyidet. Csak az állandólakcímedet kellmegszüntetni. Magar maradsz,magyar útlevéllel és magyar személyivel, de magyarországi állandó lakcím nélkül
2012. márc. 12. 11:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszonom kedves 1.

Az a rohej, hogy az onkormanyzatnal erdeklodtem, es ott adta egy holgy ezt az infot, amit leirtam, bar hozzatette, hogy talan egy masik idopontban telefonaljak be es kerdezzek meg mast is errol.

Rohej, hogy az allampolgar a GyK-n kell, hogy informalodjon, mert a hivatalos forumokon mindenki mast mond..

2012. márc. 12. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:

rossz ember vette fel a telefont.

hívd az okmányirodát,ott tuti segíteni tudnak

2012. márc. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!