Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Én eleve nem teszek tönkre egy házasságot,főleg ha gyerek is van ott.
Azt meg,hogy szeret téged,mert ezt mondta,nos naiv vagy..Minden pipinek ezt mondják,mert ezt akarják hallani.
Én ettől függetlenül nem ítélkezek,de tudom,hogy egyszer te is azt kapod amit adsz..Egyszer ha majd anyuka leszel,gyerekkel,ne csodálkozz,és ne panaszkodj ha a te férjedet is elcsábítja egy fiatal lány.
Mit tennék? Elküldeném a férfit a fenébe.
Ahogy meg is tettem, amikor nálam próbálkozott be egy hasonló férfi, pedig én is fülig bele voltam zúgva.
Ha igazán szeretne, nem az asszony háta mögött akarna kavarni veled.
első vagyok.
Nézd,nem sértésből írom,de ha szeretünk valakit akkor vállaljuk is ország-világ előtt.Nem titokban, senki ne tudjon róla randik vannak,és nem sugdolózás a barátok,család előtt.Ha szeretünk valakit akkor nem titkoljuk a létezését,és nem titkoljuk a szerelmet sem.
Ha már az elején eltitkolta,hogy családja,gyereke van,akkor régen rossz.Akkor messze nem a szerelemért csinálja a pasas amit csinál.Én elhiszem,hogy te beleszerettél.De nem is neked kell színt vallanod mások előtt.Te egyedülállóként bármikor kész lettél volna felvállalni a kapcsolatot akár a barátaid,akár a szüleid előtt is.De a pasas nem..Akkor ő mégis hogy szerethet téged??Ha letagad? ha dugdos,ha titokban tart??
Én szakítanék vele,mert lennék annyira büszke,sőt inkább különb nő,minthogy takargasson mintha valami undorító valami lennék.
Ha szeretne akkor a következőt tenné.Elválna,elköltözne,és utána udvarolna.Akkor őszintén ki is mutathatja a szeretetét.De te tudod,hogy döntesz.Én csak azt tudom,hogy az életünk során visszakapjuk azt amit mi adunk másoknak..Valahogy az élet így produkálja magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!