Milyen baj lehet belőle, lehet valamit tenni a szomszéd ellen?
Adott egy kedves szomszéd.
Én az udvaron ijászkodom,van mikor haverokkal a kertbe airsoftozunk(rendes nagy kertes ház) és a szomszéd folyton fényképezget minket,vagy engem mikor én vagyok kint,meg beszólogat,hogy feljelent,rámhivja a rendör,meg azzal fenyeget,hogy feldob a rendörségen,mert lelöttem több macskát..
Amit ő macskának vélt,az céltábla volt,csak annyira vak,hogy nem látta?!?!?!?
Lehet valamit tenni?
Ha rámhivja a rendört,lehet belőle bajom?
16/F
Először is, ha megvádol valamivel akkor bizonyítsa be, különben rágalmazás.
Ha a beleegyezésed nélkül fényképezget magánterületen, az is szabálysértés.
Ha még egyszer fényképez, feljelentheted mondván hogy homoszexuális indíttatásból teszi. Sose mossa le magáról...
Ezeket el is mondhatod neki szép csendesen.
Semmit nem kell tenned, neki kell elmondania, miért is hívta ki őket. Az átfényképezgetésért viszont simán feljelentheted, akár olyan indokkal is, mint az első leírta :)
Azért arra vigyázz, hogy bármilyen lövöldözéskor (íj, számszeríj, airsoft, légvédelmi rakéta, stb.) sose a szomszéd kerítése felé lőj, mert azért viszont jogosan jelenthet fel.
Amúgy de utálom én is az ilyen buzerátorokat...
Ha kihívja a rendőrőket, neki bizonyítania is kell, hogy te tényleg rosszat csináltál.
Amúgy az első válasz a legjobb :) Jelentsd fel te,hogy homoszexuális indíttatással fényképezget.
Az ő telkük kicsi csak a hát a miénk egy kb 1,5 NAGY focipályányi,arra szoktunk lőzni,pléd van a szivacs,plofoam stb mögött,ha netán... közel se az ő telkéhez.
Ma is szolt,hogy belehet fejezni,mert rendörség lessz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!