A társasházzal szemben van egy szórakozóhely, ami előtt minden hajnalban hangoskodnak. Mit lehet tenni?
Abban sem vagyok biztos, hogy teljesen legálisan működik, mert az égvilágon semmilyen cégtábla nincs kint, én is a cím alapján találtam meg a neten.
Szűk, egyirányú utca, így az ablak alatt üvöltözők elég komolyan zavarják az éjszakai pihenést.
Tegnap volt valami verekedés, ki is jöttek a rendőrök, majd távoztak.
A kerületi önkormányzat rendelkezése alapján hajnali 1-ig lehet nyitva - ezt minden esetben túllépik, 5-6-ig nyitva vannak.
Viszont a rendelkezésben azt is olvastam, hogy a hosszított nyitvatartást abban az esetben vonják vissza, ha a lakók 50%-a írásban kéri ezt.
Arra vonatkozóan nem találtam információt, hogy a nyitvatartási idő megsértése, illetve a csendháborítás milyen szankciókat von maga után. Erre van valamilyen általános rendelkezés?
Ha van ez a lehetőség, az 50%-os, akkor miért nem jársz körbe a lakóknál egy papírral egy unalmas délutánodon?
Sajnos nálunk is ez van, csak nálunk lakó csinálja...rendőr kijön, csendre inti, elmegy, folytatódik tovább a buli...
Írjatok kérelmet, írják alá minél többen.
semmi 50 %, meg aláírás meg társasházi biznisz nem kell...
bemész az önkormányzathoz, a saját lakásod tulajdonosaként és birtokvédelmi eljárást kezdeményezel...
Önkormányzat,akik kiadták az engedélyt,és a jegyzőnél birtokvédelmi eljárást kezdeményezni.
A nyitvatartási időt pedig szigorúan kéne,hogy vegyék mert én is béreltem üzletet,és egy percel sem tarthattam tovább nyitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!