Fel lehet valahogy jelenteni a napiszar.com nevű oldalt?
Kedves Utolsó!
Legalább a magyar Btk első néhány passzusát olvasd már végig.
Tudod a területi és személyi hatálya.
"Ilyen alapon be lehetne perelni a sztendápos srácokat, szerintem ők durvábban sértik ezeket a jogokat. "
Nem tudom el merjem-e mondani neked az igazságot (a Télapóról is szeretnék mondani majd valamit). Tudod, amikor a sztendápos elmondja mi történt a Totya nevű haverjával:
1. Egy olyan sztorit mesél el, amit vagy ő talált ki, vagy valakitől hallotta, hogy a barátjának a barátjával történt.
2. Amúgy sincs Totya nevű haverja.
Ha nem akarod, úgyse érted meg. :)
A napiszar ellen legfeljebb annyit lehet felhozni, hogy csúnyákat mondanak a kirakott emberekre. (A képpel azt csinál, amit akar, mert nyilvános. Biztosan tudod, de a sok hülye mindig ezt hozza fel, csak ezért akartam megjegyezni.) A sztendáposok sem mindig a Totyáról beszélnek, szerintem sokszor komolyan belerúgnak akár politikusokba is.
Nem tudom, mit kell vergődni, meg hisztizni, a napiszar az egyik legviccesebb oldal. Őszintén: sajnáljátok azokat a ribanckodó kis hülyéket, meg a pózoló rétinégereket, akik kikerülnek? Miért? A fotót nem szégyelhetik, hiszen ők maguk tették fel a netre, mindenki számára elérhetően, és ne mondjátok már, hogy az a pár szavas, egyértelműen humornak szánt képaláírás a halálba kergeti őket, vagy személyes titkot árul el róluk. Nagyon jó oldal, remélem, még sokáig megmarad.
Jöhet a lepontozás, mást úgyse tehettek. :)
Ja, igen, a facebook posztok és a poszt alatti beszélgetések ugyanúgy nyilvánosak. :)
Az a gond, hogy alapból senki sem kerül ki, komolyan tenni kell érte. Érdekelne, kit miért bánt az az oldal.
"szerintem sokszor komolyan belerúgnak akár politikusokba is. "
Akiknek ugye közszereplőként többet kell elviselniük. Hofi óta én nem sok sztendápost láttam bátran politizálni amúgy.
"Ja, igen, a facebook posztok és a poszt alatti beszélgetések ugyanúgy nyilvánosak."
Ez meg megint messzire vezet. Nem, nem minden nyilvános.
"Érdekelne, kit miért bánt az az oldal."
Azért mert jogos erkölcsi felháborodásnak próbálja beállítani emberek megalázását. Nem az erkölcsök javítása zajlik (egy névtelen trolloldal ne prédikáljon erkölcsökről), hanem egy senkiháziakból álló réteg próbálja elhitetni magával, hogy különb másoknál.
Nem vagyok szent, csak vannak dolgok, amiket kultúrember tényleg csak bottal piszkál.
És ha már képmutatás. Mi a jobb? Ha nevetek valamin, de azért van bennem némi bujkáló rossz érzés, hogy én sem vagyok különb. Vagy ha elönt a felsőbbrendűség érzése, mert kineveztem magam internetes ízlésrendőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!