A haveromat feljelentette a volt barátnője zaklatásért. A héten kapott egy levelet, hogy jelenjen meg kihallgatáson. Mit kaphat ezért? Nagyon be van sz. Rva. Korábban nem volt rendőrségi ügye.
Igaz nem mostani a kérdés, csak véletlenül láttam meg.
Az a véleményem hogy a haverod ex barátnője egy beképzelt lány, aki szerintem simán tudna nemi erőszakot is szimulálni csak hogy a haveroddal kicsesszen. Az ilyeneket hagyni kell a fenébe!
Ha a lány annyira nem akart volna beszélni a sráccal egyszerűen letiltja telefonról, facebookról és emailről. Ha viszont a fiú élőben kezdi el zaklatni, na az egy idő után tényleg gázos.
Szóval nem kell nagy ész hogy valakivel ne beszélgessünk már, csak egy gombnyomás, ez a feljelentgetősdi a legaljasabb dolog és a legerkölcstelenebb, a semmiért ráadásul.
Tuti hogy csak bosszú miatt tette.
Egyébként mi lett a vége? Tisztázta magát a haverod?
Tiszta lett minden elmondása alapján.
Már 1-1,5 éve nem a haverom tudtam,hogy egy szarkavaró és azzal is tisztában voltam,hogy van neki agyilag baja nem is kicsi.
Hazudozott össze vissza úgyhogy kivágtam mint a macskát szarni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!