Hogyan kell viselkedni egy rendőrségi kihallgatáson?
A kocsid nem okoz balesetet, hacsaknem emelkedőn álltál meg, és megindul, mert műszaki hibás.
Kinek adtad kölcsön, nevezd meg, majd tovább tudnak lépni és nem téged hívnak be többször. Válaszolj a kérdésekre, mondjál el mindent amit tudsz, adjál elérhetőséget ahhoz, aki vezette. Tehát együttműködően.
"Én semmit. A kocsimat látták, amint balesetet okoz. Én eközben a kocsmában iszogattam. Aztán a kocsmából vittek el vérvételre. Most azt állítják, hogy én vezettem a kocsit."
Az bakker elég szar ügy. Remélem vannak tanúid a kocsmában. Én is jártam hasonlóképp, de nekem letagadták, ott sem voltam. Mivel a pultos lány nem akart tanúskodni, akivel bent voltam meg rokona volt ezért ő sem tanúsította, hogy ott voltam, mondván ne akarjam már a Katit belekeverni. De szerencsére sikerült kimásznom belőle.
"Mivel a pultos lány nem akart tanúskodni"
Ez nem így megy ám. A tanút nem felkérik, hanem berendelik. Ha nem megy, akkor előállítják.
"A kihallgatási jegyzőkönyvet alá kell írni, miután elolvastam!
"
Minimum 5X olvasd át és gondold végig az írottakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!