Lehet aláírásgyűjtést kezdeményezni az ORTT ellen?
"Betiltani az ORTT-t?Ember normális vagy?Nélküle rózsaszín tangás buzeránsok tartanák az időjárás jelentést.Mi a fenének szereted annyira ezt a 2 mocsok tv-t?"
Édes istenem, te magadtól vagy ennyire intelligens vagy külön tanultad ?
Megcsezsed éppen arról beszéltem, hogy a realitást, amivel a gyreek a való életben is találkozik vagy fog, azt nem kellene takargatni. Ezt nevezem én képmutatásnak, d emindegy, nemtom egy elsős pl. miért baj ha "lógó faxt" lát ... talán neki nincs vagy nem fog látni? Én hatalmas hibának tartom álszent módon nevelni a gyreekeket mertegyzerűen nem a való életre nevelődnek így.
és akkor a beszólásod pedig:
Eu a buxeráns rendkívül nagy értelmi színvonalra vall, de szted most nincs tele mellesleg meleggel az RTL klub is meg más is? És akkor ? Ez is a való élet része mindössze. Neked miért fáj az, ha rózsszín tangás "bxueránsok" tartják az időjárásjelentést? Én se csípem őket egy cseppet se, de utálatto se vált ki belőlem, tudomásul veszem h van ilyen aztán ha nem tetszik elkapcsolok.
Ilyen agresszív megnyilvánulást mint a tied hallod, valami téboly, de legalább hozod az ehte magyar bunkó stílust. Jaj de kívánnám neked ezek után, hogy a fiad egy szép napon bejelntse, hogy esetleg ő a fiúkat szereti. Az ilyenek duplán megérdemlik!! Kíváncsi lennék akkor mi lenne a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!