Lehet aláírásgyűjtést kezdeményezni az ORTT ellen?
Álszent ürügy?Benkő a faszát lóbálja a maúnika showban,cigányok verik ki egymás maradék fogát.
Az rtl klub és tv2-őt egy az egyben be kéne tiltani
Ajánlom ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=shbLfjEowjA
" A TV2 és az RTL Klub szünjön meg, a székházaikat romboljuk porig, hintsük be sóval..."
ÚGYLEGYEN
Az rtl és tv2 direkt későbbre teszi a filmeket(9 kor kezdi) és megvágja hogy ne legyen túl véres(még az éjfél után kezdődőeket is).... A híreket elferdítik stb. Nem sírnék ha örökre kikapcsolnák őket
Szenvedélyük a szórakoztatás?Be ne vedd!PÉNZ PÉNZ PÉNZ
Épp azt beszéltük, hog yezek a betiltogatások tulképpen tök jó reklámok a csatornának, hiszen mindenki arra lesz kíváncsi mi volt az ami miatt volt a betiltás :-)
Állat :XD
Nem, nem ilyen egyszerű. Mert ha az elsős kislányom hazaér az iskolából, és véletlenül bekapcsolja a TV-t, akkor ne himbálózó faszokat láthasson.
És ez még hagyján, mert nálunk a gyerek nem nézhet csak úgy TV-t, de marhára nem tesz boldoggá a fél napos elsötétítés, ha azért verik meg iskolában/azon kívül a kölyköket, mert a felelőtlenebb szülőkkel rendelkező suhancok ugyanezt látják a szemétre való "tóksókban"
Ugyan, mégiscsak álprűdség van itt.
Hát én soha nem értettem, a gyerek elöl miért kell a valóságot eltakarni, letagadni? majd ő is értékeli magában és helyre teszi a dolgokat.
valóban nem kell prűdnek lenni,de a "való világ" megismertetése nem a TV feladata.lehet h.pl.egy 8 éves gyerek szülei még nem óhajtják bevezetni ezekbe a dolgokba a gyereket.ettől nem prűdek,csak hiszik,h.mindennek megvan a maga ideje.
a tv ne másítsa meg a szülői következetességet,nevelési elveket..igenis büntessen az ORTT.
Jó reklám?Fél-1 éve történt minden elsötétítés oka.
Én egy kerek 1 hetes kényszerszünettel jutalmaznám őket aztán lehet elgondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!