Lehet aláírásgyűjtést kezdeményezni az ORTT ellen?
Egyébként meg aki odaengedi a TV-hez a gyereket csak úgy magába, magára vessen.. felesleges ez a duma, hogy gátolja a gyerek fejlődését, hisz maga a szülő ülteti oda, hogy addig se zavarja őt.
Aztán meg megy a pofázás, hogy jajj így úgy amúgy.. Benkő meg nem mutogatta a f*szát, csak 5 évvel ezelőtt a Balázs Showban ami nem egyenlő a Mónikával. Na meg a celebszarban amit tényleg belehetne tiltani.
mit utáljátok itt a két legjobb adót (rtl, tv2)
ha nem lenne mit néznék? hír tv meg echo tv-t? a tököm tele van már veletek! ha nem tetszik egy adás elkapcsolsz..
az egy dolog h neked nem tetszik, nekem meg a politikai műsorok nem tetszenek mégsem rinyálok, egyszerűen nem nézem.
azért van 70 csatorna, hogy mindenki azt néz amit akar. ha nekem mónika só kell a fárasztó nap után akkor legyen.
ha te természetfilmet akarsz akkor kacsolj az animal planetre!
az ertéelklubot és a telaviv kettőt be kéne tiltani, nem az ortt-t
A műsoraik szánalmasak, semmiféle értéket nem közvetítenek, csak a bulvár megy de beszélni se tudnak, a bemondóik a legkommerszebb angol német és francia szavak kiejtését se ismerik, amit aztán mindenki tud(főleg személynevekre meg hasonlókra gonodolok)kb aki kicsit is művelt(nem arra gondolok hogy klasszikus zenét hallgat naphosszat és múzeumokba jár) de hihetetlen hogy milyen egyszerű dolgokat nem tudnak.
Nem azt mondom hogy nemzetiségi meg ismeretterjesztő műsorokkal legyen tele a tv, de valami olyat kéne kitalálni ami tényleg szórakoztató, és nem ilyen agyromboló mint a győzike só meg a máúncigány só, meg a celeb vagyok, és társai.
Betiltatni az ORTT-t?
Biztos te is az SZDSZ-re szavaztál...
Mi az, hogy aki az ORTT beszüntetése mellett van, az SZDSZ szavazó?
Nekem mindössze kicsit furcsa, hogy ez a barom ORTT CSAK az RTL-et büntetni, a TV2-őt meg nagy ritkán. Holott a cigányverés só(Máunika) mindkettőn megy, csak az egyiken Joshi Bharat néven fut..
Felháborító, a TV2-őt is büntessék meg, legalább az elcsalt Megasztáron, vagy a közönséges átverés Uri Geller miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!