Szerintetek mit kaphatok/kaphatunk? Lent a többi! 24F
"nem loptam"? Szerintem ez rosszabb.
Lopni bűn, ez így jól van.
De a szememben nagyobb bűn, hogy viccből csináltad. Ha ellopod, legalább neked jó. Így meg senkinek nem jó. Remélem átmegy, hogy mit akartam mondani.
#11: Szabálysértésért lehet kapni börtönt? Erre mutass valami hiteleset légyszi. Nem értek hozzá, de érdekelne (mert nem így tudtam) és -ha nem haragszol meg- egy fórumos hozzászólás alapján nem hiszem el :) Köszi! (Komolyan érdekel.)
24 évesen ilyeneket csinálsz és itt félsz és xd-zel?
én is 24 vagyok és dolgozok meg sportolok.
nőj fel szerintem.
Én se hiszem el, hogy 24 éves vagy kérdező. Azaz elhiszem, azzal a kitétellel, hogy mentálisan enyhén retardált vagy...
Ennyire nem fogod fel a dolgok súlyát? Konkrétan az történt, hogy "brahiból" kárt okoztál valakinek a tulajdonában! (Az tökmindegy, hogy sör)
Ez pontosan ugyanaz, mintha én a kocsmából hazafelé poénból "beköszönnék" egy fél téglával az ablakodon. És miután lebuktat a köztéri kamera (amin csak annyi látszik, hogy mozog a kezem, de a repülő tégla nem), akkor mondanám, hogy "jól van öcsém, csak szórakoztam, kifizetem, ne hari".
Akkor ezek szerint te úgy gondolod, hogy ez teljesen rendben van??? Amennyiben igen, akkor írd meg a lakcímed, és egyszer arra megyek "szórakozni". Elvégre ez csak egy ablaküveg, nem sérül meg senki...
Mellesleg jól írja az ügyvédnő, hogy simán elképzelhető, hogy a garázdaságot is rátok húzhatja egy vehemensebb ügyész, mivel jó eséllyel 2 részeg fiatal nem csendben pasziánszozik és közben unottan söröket bontogat, hanem megvalósul a "kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartás, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen". Értsd: részeg hőbörgés, beszólogatás a többi vevőnek/alkalmazottnak, egy kis dobálózás, lökdösődés...
Mindezek mellett én is ajánlom, hogy a bírónak is ugyanezt mondd el, mint amit itt leírtál, akkor hátha tőle is fogsz kapni egy kis "fejtágítást", hogy a normális társadalomban mik a normák.
Nem a dzsungelben élünk, még akkor sem, ha téged majmok neveltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!