Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit gondoltok a bűnözőkről?...

Mit gondoltok a bűnözőkről? (a lenti idézet tükrében)

Figyelt kérdés

"A bűnözőknek hetven-nyolcvanöt százalékának van valamiféle személyiségzavara; az alkoholisták hatvan-hetven százaléka tartozik ide, a kábítószerezőknek pedig hetven-nyolcvan százaléka."

Talán naiv vagyok, de miért kell büntetni azokat, akik amúgy is szenvednek?!

Addig értem, hogy veszélyt jelenthetnek a társadalom számára, ezért elszeparálják őket. DE egy beteg embert inkább kezelni, pszichológushoz küldeni kellene, minthogy elzárni egy sötét cellába, mintha nem is létezne. Börtönben még egy alapból ép ember is bekattanhat...

2012. jún. 14. 01:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Abszolút bele tudom magam képzelni az elkövetők lelkivilágába, de ez nem jelenti azt, hogy nem ítélném el sokkal jobban, mint a jelenlegi törvények.
2012. jún. 20. 12:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem előfordulhat, hogy a személyiségzavarban szenvednek, de szerintem ennyivel az emberek többségének is lehet személyiségzavara. Kezelni ezeket az embereket? Sok sikert! Láttam én (sajnos), hogy milyenek ezek az emberek. Hidd el nagyon is jól tudják, hogy mit csinálnak, tisztában vannak a következményekkel, szimplán magas ívben tojnak rá! Nagyon naiv vagy!
2013. máj. 12. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!