Mit gondolsz a következő, liberálisokról szóló
idézethez? Szerintem nagyon is illik rájuk, jobban én se
fogalmazhattam volna!
Figyelt kérdés
"Ők úgy gondolják, hogy nem tartoznak túl szorosan ehhez az országhoz. Ők külföldinek, nyugatinak érzik magukat. Rasszisták, és a magyarokat alacsonyrendűnek, a nyugatiakat magasrendűnek tartják. Magukról pedig azt gondolják, hogy a sors szeszélye folytán véletlenül idecsöppent nyugatiak, akiknek az a feladata, hogy helyt álljanak a felsőbbrendű nyugati ideálokért itt, a szerintük mucsai büdös disznó magyarok között. Ezért van az, hogy amikor nekik nem tetsző (nem magukat liberálisnak nevezőkből álló) kormány van, akkor szívesen látnák, ha Magyarországot megtámadná a NATO, vagy legalábbis megleckéztetné a nyugati tőke, az EU, az IMF vagy bármi más, ami külföldi. A liberálisok fejében egy nagy Külföld. vs Magyarország ellentét van, ahol a Külföld a fény, a jó, a magyarok a Gonosz, a sötétség."
Vagy üldözési mániád van, vagy pedig beteg vagy...
2011. nov. 22. 16:40
2/15 anonim válasza:
Hát igen: tényleg beteg vagy.
2011. nov. 22. 16:46
3/15 anonim válasza:
Teljesen igaz.
A liberálisok elvarázsolt emberek.
Valami furcsa okból kifolyólag azt hiszik mindíg nekük van igazuk, sőt ez a meggyőződésük.
"csak nézd meg a fideszfalok liberálisabb oldalát"
Semmi nem érdekli őket, sem érvek, sem hogy ők nem képesek a fidesz mellett érvelni"
2011. nov. 22. 16:49
4/15 anonim válasza:
Ez egy baromság, mármint az idézet. Ha muszáj lenne választanom a konzervatív vagy liberális vagyok, akkor mérsékelt liberálisnak vallom magam. Egy mondat sem vonatkozik rám az idézetből. Szóval, mint az összes általánosítás, nem igaz.
2011. nov. 22. 17:20
5/15 anonim válasza:
Szerintem is illik. Már ha a liberális mai jelentését vesszük alapul.
2011. nov. 22. 17:37
6/15 anonim válasza:
A kérdező nyilván nincs tisztában a 'liberális' szó jelentésével. Liberális annyit tesz, mint szabadelvű, szabadságpárti.
Nyilván van olyan ember, akire illik a leírása, de semmi köze a liberalizmushoz. Ennyi erővel a balkezeseket vagy a tornacipősöket is kinevezhetnénk gonosznak.
2011. nov. 22. 17:59
7/15 anonim válasza:
Emberek hagyjuk már. Ez most pont olyan, mint hogy minden skinhead náci, vagy minden magyar, aki látott már cigányt rasszista. Mindkét táborban vannak elvakult emberek, éppen úgy, ahogy a józanul gondolkodó, értelmes mag is jelen van. Én például elítélem azt az erőszakot, ami nem önvédelem, vagy nem szükséges, de ez miatt nem fogok egyből kiköltözni a természetbe és madarakat meg szarvasokat nevelgetni.
2011. nov. 22. 18:00
8/15 anonim válasza:
Szerinted, aki liberális az utálja a hazáját és a magyar népet? Mert, ebből a szövegből ez jön le. Ha valóban így gondolod, te sem vagy különb a leírt személyiségtől.
2011. nov. 22. 18:12
9/15 anonim válasza:
"Mit gondolsz a következő, liberálisokról szóló idézethez?"
Azt, kérdező, hogy hülye vagy. Ez az idézet tőlem származik, és nem általában a liberálisokról szól, hanem a magyarországi magukat liberálisoknak nevezőkről, pl. az eszdéeszesekről.
2011. nov. 22. 22:21
10/15 anonim válasza:
Az idézetben megemlített embertípust nem liberálisnak nevezik, hanem baromnak. A kettő között van egy kis különbség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!