A Fidesz, és a KDNP azon munkálkodik, hogy az alábbi bibliai idézet megvalósulhasson?
Akinek van, annak adatik! Mert mindenkinek, akinek van, adatik, és megszaporíttatik; akinek pedig nincs, attól az is elvétetik, amije van.
Máté 25:29
Sajnos nagyon buguta ember lehetsz, ha még egy Szentírásban lévő idézetet sem tudsz értelmesen elemezni!
Ennek a példabeszédnek az értelme az, hogy aki Isten adományait hűségesen fölhasználja, még többet kap Istentől, aki azonban még a legcsekélyebb adományt is elhanyagolja, magát az adományt is elveszíti.
Figyelj "buguta":
Akkor biztosan nem azt jelenti ez, hogy aki az Eu támogatásokat "hűségesen" használja az még többet is kap a szervezettől, de aki nem tud lehívni támogatást, az elveszíti azt is ami a sajátja?
Lassan a Magyar Himnuszt is átírja a kormány:
"IMF, áldd meg a magyart
Hitellel, bőséggel,
Nyújts feléje új kölcsönt,
Ha küzd gyengeséggel;..."
Kedves kérdező:
Látszik az írásaidból hogy az elméd nem ép. Kérlek, menj el orvoshoz mielőtt még kárt tennél magadban, oké???
Kedves utolsó!
Tudom, hogy teljesen normális vagyok. Megmondták a hangok is. :)
Amúgy szerintem annak vannak problémái, aki beszavaz a parlamentbe egy magát "nemzetinek", modó pártot, és egy másik formációt azért, mert a nevében benne a szó: keresztény. Ugyanakkor nem veszi észre, hogy éppen "most" csúfolják meg a nemzeti, és a keresztény értékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!