Eltartási szerződéssel összefüggő ellátásokat hogyan lehet bizonyítani?
Egy idős rokonommal eltartási szerződést kötöttünk, éveken át gondoskodtam róla, majd felajánlotta, hogy kössünk eltartási szerződést. A szerződésben rögzíteni kívánta, hogy már évek óta gondoskodok róla. Belementem, eltelt tíz év. Most fel akarja bontani a szerződést, mert nem gondoskodtam róla. Pedig hetente 1-2 alkalommal látogattam, vittem neki egész ételt, elláttam a háztartását. Vittem műtétekre, orvosokhoz, kezelésekre. Szinte senki sem tudott róla a lépcsőházban. Most lesz az első tárgyalás, tagad mindent.
Tudom szinte az összes orvosának a nevét, mikor voltak a kezelései, tudom mi a kedvenc étele, a napi rutinjait is ismerem. Néhányan a családból tudják, hogy jártam be hozzá. Nagyon nehéz a természete...de tűrtem, egy rossz szavam nem volt hozzá sosem, bezzeg neki.
Előre is köszi a válaszokat!
Hát akkor először is a rokonok mint tanú akik bizonyítják tudnak róla.
Ott vannak az orvosok akik ha álandó kezeléseket kapott talán még emlékeznek rá, hogy te vitted oda.
De ha maradtak meg számlák esetleg a gyógyszereiről vagy ahogy mondod tételesen feltudod sorolni a kezelésekez, neveket, időpontokat, mikor milyen gyógyszert kell neki bevenni ezeket idegen aligha tudná.
A kérdésedbe benne van a válasz:
"Tudom szinte az összes orvosának a nevét, mikor voltak a kezelései, tudom mi a kedvenc étele, a napi rutinjait is ismerem. Néhányan a családból tudják, hogy jártam be hozzá."
A szomszédokkal nem találkoztál?
Hívd be őket tanúnak vagy a kezelőorvosát!!
A beszámíthatóságra gondoltam, de nincs szívem, Konzultálok az ügyvéddel. 10 év nagy idő, nem tudom, hogy ő mivel fog előhozakodni a tárgyaláson. jelenleg azt állítja, hogy semmit sem segítettem neki, nem is jártam felé se. Na de 10 év után most jut eszébe?
Azért írtam, hogy ismerem az orvosait, és a műtétjeit, kezeléseit, hogy lássátok, nekem mi van a kezemben.
Egy idősekkel teli társasház, alig mozognak ki, ezért nem is találkoztam. Meg kb. 30 másodperc alatt felértem az elsőre. Egy szomszéddal gyakran találkoztam, a nevét már leadtam.
Köszi a válaszokat, a tárgyalás két hét múlva lesz.
mi az, amit reklamál?
kevés, hogy hetente 1-2-szer látogatod?
Mi van a szerződésben? Mit vállaltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!