Ez büntetendő? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ha valaki visszaél egy másik ember képeivel (facebookon fent lévő képek) egy társkeresőn? Az "áldozat"-ról olyan dolgokat ír ki, hogy drogos, szexmániás, stb, az ő nevében ismerkedik!
Szóval ez büntetendő?
Ha váltogatja az IP címét is le lehet buktatni. Sztem vmi pitiáner kis hülye lehet, aki csak az e-mail címét tudja megváltoztatni.
Annyi térfigyelő kamera meg van már a városokban, h ha valaki a netkávézó internetét egy adott időben használja, akkor simán le lehet szűkíteni a kört a kávézóba bemenők között és a tettes is meglesz.
"Szerintem nem fogják megtalálni, teljesen feleslegesen futkoznál a rendőrségre."
szerintem ez rossz hozzáállás. (ezzel azt akarod mondani hogy tegyen szivességet annak a csirának?)
egyébként sokkal komolyabb embereket megfognak ha úgy van, nem pedig ilyen kis hobbi hekkereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!