Ez büntetendő? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ha valaki visszaél egy másik ember képeivel (facebookon fent lévő képek) egy társkeresőn? Az "áldozat"-ról olyan dolgokat ír ki, hogy drogos, szexmániás, stb, az ő nevében ismerkedik!
Szóval ez büntetendő?
igen
A rendőrök megbas.zhatnak téged ezért.
Engem?
Az én képeimmel élnek vissza. Írtam az oldalnak, törölték is, de újraregisztrálták!
Az egyik ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet, ő beszélt msn-en is ezzel a kamussal, és egy k*rvának állít be, aki drogozik, és egész nap iszik... Meg találkozókat szervez meg...
első vagyok.
Azt hittem, hogy te szórakozol más képével, bocsi.
Kedves Andropov.!
Ne küldjél privát üzeneteket,Ha valami mondandód van akkor ide írd le,és ne nekem üzengess hanem a kérdezőnek..rendben?????Engem nem érdekel a véleményed...
Szerintem nem fogják megtalálni, teljesen feleslegesen futkoznál a rendőrségre. Ne tegyél fel magadról olyan képeket a netre, amikkel vissza lehet élni. A facebook-ra sem.
Amúgy meg ismerkedj meg vele és szivasd meg, hogy egy életre elmenjen a kedve. Ha az ismerősöd ismeri az msn címét, azt is közzé lehet tenni itt-ott, ami neki nagyon nem fog tetszeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!