Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? (kérdésed túl...

Miért van ez? (kérdésed túl rövid, magyarázatod hosszú)

Figyelt kérdés
Ha beszélek egy barátommal telefonon akkor ha hívja valaki nekem le kell tennem, hogy felhívhassa aki hívta. De ha én hívom és ő közben beszél valakivel akkor ő nem teszi le, hogy felhívjon. Később én szoktam felhívni. Nem értem miért csinálja ezt.
2012. márc. 17. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Jesszus micsoda megfigyelés és micsoda problémák!
2012. márc. 17. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy nagyon akaszkodsz rá, és nem érdekled őt.
2012. márc. 17. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Mert veled nem lényegi dolgokról, munka stb. beszél, ráadásul gondolom mindennap találkoztok, így este élőben is megtudjátok tárgyalni.
2012. márc. 17. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondod, hogy még nem jöttél rá. Mindig ti hívjátok őt. Veled leteteti, hogy felvehesse másét. Nem is hív vissza, majd ha akarod, újra megcsörgeted. Nem akarja telefonszámlára költeni a pénzét.
2012. márc. 17. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!