Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
nem kell neki megmondani a jegyeket...meg nehogymár csak apád szava legyen... anyád nincs melletted? ha meg fél töle váljanak el...
apám is hasonlo. csak ö joformán hozzám se szol.de ha nem tetszik valami azonnal a fejemhez vágja persze. de jot nem tudok csinálni.
félévit sajnos látni fogja eddig titkoltuk.
de látni fogja az ellenörzőben.
anyám mellettem van de ez így nem ilyen egyszerű.ha tudnád milyen erőszakos.
erröl beszélek... miért nem válnak el? nem értem az embereket miért jo a meleg sz.arban ülni....anyámék is ezt csinálják. igaz nálunk nincs eröszak,de apám csak egy lakotárs....jo oké van hogy az ember nem tud máshova elmenni.családsegitö?azért az mégsem járja hogy ne csináld amit szeretsz.nem drogozni jársz hanem edzésre..öregem...
de amugy egy elérhetö tipp. ne kapj egyest. ehhez tanulni kell. jobb nem jut eszembe.föleg ha csak elég a félévit megmutatni neki egy két egyes mellé ha összekapod magad simán fel lehet turbozni de ez most tudom már késö talán,de ha nem válnak, nem tud anyud hova menni nincs aki segitsen és csak ennyi a kritérium hogy jol tanulj akkor neked kell tenned érte. jobb nem jut eszembe:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!