Az abortusz miért nem számít bűncselekménynek?
Ki bújik ki? Hogy lehet megkérdezni valamitől, ami nem érez, aminek nincs agya, idege? Egy növénytől miért nem kérdezel meg ilyet? Éppen ugyanúgy élő, mint az a sejtcsomó, amit te védesz, akár az élete árán is... csecsemőt kéne védened, aki már megszületett... Őket miért nem véditek, nagy istenhívők?
Isteni törvény... Érdekes, az elmúlt időszakban senkitsem érdekelt a gyilkosság. Sőt, a Biblia egy rakat okot ad ahol KÖTELEZŐ a gyilkosság. Hu, jó kis "Törvény" az, ami ellentmond önmagának.
Ismerkedj meg a biológiával, ne egy 2000 éves, magát cáfoló könyvet hozz fel 2012-ben. És ne az életet, hanem az emberséget védd, azt, hogy annak, aki majdan megszületik, emberhez MÉLTÓ élete legyen. Mit ér az élet, ha szenvedés? Akkor inkább az érzések nélküli, öntudat nélküli halál... Amit te nap-mint nap kiutalsz az általad gyanítom lenézett élőlényeknek, akik sehol sem állnak fejletlenebb szinten, mint az általad védett embrió. Remélem, egy csótányt sem nyomsz vagy mérgezel meg sosem, ugyanis biológiailag összetettebb lény, mint az embrió...
Már megint nem megy a gondolkodás. Tisztában vagyok vele, hogy nem tudod megkérdezni. De akkor honnan is az a nagy magabiztosság, hogy neki biztosan nincsenek érzései?
A 2000 éves könyvvel meg semmi baj nincs. És semmi ellentmondás nincs benne, csak aki eleve azt akar benne látni, annak esetleg.
44.
Nem rád értettem, hanem egy másik 45%-osra, aki lepontozott, mert leírtam, hogy nem sejtcsomó, utána pedig leanyázott csak törölték a kommentet így gázul jött ki.
"És semmi ellentmondás nincs benne, csak aki eleve azt akar benne látni, annak esetleg."
A Biblia tele van ellentmondással, kivéve azoknak akik eleve elhatározták, hogy olyan márpedig nem lehet benne.
Még egyszer mondom, egy olyan könyv, ami bizonyos passzusaiban már jócskán megszületett gyerekek meggyilkolását és megerőszakolását támogatja.
Tudod milyen szintű ez a kérdés? Mintha valaki felvetné kérdésként, hogy "Isten létezik"?
Az abortuszt MILLIÓSZOR megvitatták már és a mai napig vita tárgya, ne kezdjük már elölről... olvass utána.
vegyünk egy egyszerű reális példát, van egy kis család: anyuka, apuka, és az ő 15 éves kislányuk. A család nagyon szegény napról napra élnek, a szülők minimálbéren vannak, esetleg hitelük van, mindegy, magyarán nagyon rossz anyagi helyzetük van.
A 15 éves kislány lefekszik a barátjával, védekeznek, de kiszakad a gumi. A lány terhes, kiderül 2-3 hét után. Mit tegyen? Tartsa meg, és nevelje nyomorban? Vagy menjen el abortuszra? Ha abortuszra megy, bűncselekményt követ el? Ő rossz ember? Ne vicceljetek már. Vélemény?
Ki ez az őrült abortusz ellenes feminista?
Anyukám álljál neki szülni amennyit csak akarsz,a lehetőség meg van adva.Csak tudd eltartani,és becsületben felnevelni.Nem ám segélyekből,meg más levetett ruhájába járatni,no,meg a vöröskeresztől kapott agyon mosott plüssmackót adni neki karácsonyra,nem ám !!A saját önerődből,és maximális ellátotsággal.Értem ezt az élelmezésre,ruháztatásra,és mindenre.Ahogy olvasgattam az írásaidat,te vagy nagyon fiatal lehetsz,hogy ennyi blődséget hordasz össze.
Mindenkinek szuverén joga,hogy akar-e gyereket vállalni,nevelni,vagy nem.Ehhez senkinek semmi köze,ez magánügy.A gyilkosság meg nem az abortusznál kezdődik,hanem a kert hátsó végében lévő reterátban(wc)ahová az újszülötteket szokás dobálni élve.Na,az a gyilkosság.
49.
Ma nem kell teherbeesni, ha nem akar, ritka kivétel, ha védekezés mellett az lesz valaki. Csak felelősséggel kéne nemi életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!