Az abortusz miért nem számít bűncselekménynek?
" És te megkérdezted, hogy akar-e élni? Hogy akar-e szenvedni, éhenhalni, úgy létezni, hogy mindenről ő tehet, nézni, ahogy utálják...? "
Állj,állj,állj. Nem kell kibújni a kérdés alól és szabálytalanul előzni. Szóval te nem kérdezted meg.
A növénypélda csak azért baj, mert a növényeknek Isten nem nagyon adott Törvényt, másrészt a növényeknél nem szokás kényelmi okokból nem szaporodni. Persze csak ha ennyi hiba lenne elméletedben, még el is tudnám nézni.
"Szerintem két ember élete többet ér, mégpedig az abortuszra menő nők legnagyobb része nem véletlenül megy oda"
Azért mennek oda(nagy többsége),mert a b*romarcúak nem foglalkoznak a védekezéssel,és miután megtörténik a baj, azzal vigasztalják magukat az abortusz után, hogy az nem gyilkosság(pedig az)!Érdekes barátnőmmel sose volt gond, pedig gyógyszert nem szed, és kb 8 éve együtt vagyunk!A tudatlanság,az erkölcs hiánya ilyen világot, és felfogást eredményez!És még erre mondják, hogy fejlődik a világ...hát persze csak visszafele...
Itt van a sejtcsomó, ha nektek ez nem gyilkosság, akkor gyönyörű lelkivilágotok van.
"Az sem bűncselekmény, ha kiveszik a léped, vagy a vakbeled."
Rendben, akkor én kiveszem neked és kidobom a kutyának.
" A lényeg az, hogy mi Magyarországon élünk, magyarok vagyunk, ezért a magyar törvények érvényesek ránk."
Magyarországon nincsenek érvényes törvények.
"A ti biológiai célotok meg minél több nőt megdugni."
Ne hazudozz!
"én abortuszpárti vagyok,"
Akkor rajtad kéne elsőként végrehajtani egy tarkólövéssel.
45%-os
Abbortáld saját magad, mindenkivel jót teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!