Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az abortusz miért nem számít...

Az abortusz miért nem számít bűncselekménynek?

Figyelt kérdés
Az is egy (már megfogant) élet kioltása, nem? Nem értem.
2012. márc. 23. 17:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
9%

" És te megkérdezted, hogy akar-e élni? Hogy akar-e szenvedni, éhenhalni, úgy létezni, hogy mindenről ő tehet, nézni, ahogy utálják...? "

Állj,állj,állj. Nem kell kibújni a kérdés alól és szabálytalanul előzni. Szóval te nem kérdezted meg.

A növénypélda csak azért baj, mert a növényeknek Isten nem nagyon adott Törvényt, másrészt a növényeknél nem szokás kényelmi okokból nem szaporodni. Persze csak ha ennyi hiba lenne elméletedben, még el is tudnám nézni.

2012. márc. 23. 19:20
 32/71 anonim ***** válasza:
12%

"Szerintem két ember élete többet ér, mégpedig az abortuszra menő nők legnagyobb része nem véletlenül megy oda"

Azért mennek oda(nagy többsége),mert a b*romarcúak nem foglalkoznak a védekezéssel,és miután megtörténik a baj, azzal vigasztalják magukat az abortusz után, hogy az nem gyilkosság(pedig az)!Érdekes barátnőmmel sose volt gond, pedig gyógyszert nem szed, és kb 8 éve együtt vagyunk!A tudatlanság,az erkölcs hiánya ilyen világot, és felfogást eredményez!És még erre mondják, hogy fejlődik a világ...hát persze csak visszafele...

2012. márc. 23. 19:52
 33/71 anonim ***** válasza:
28%

[link]

Itt van a sejtcsomó, ha nektek ez nem gyilkosság, akkor gyönyörű lelkivilágotok van.

2012. márc. 23. 20:04
 34/71 anonim ***** válasza:
22%
Mert a jogalkotók is bűnözők.
2012. márc. 23. 20:06
 35/71 anonim ***** válasza:
9%

"Az sem bűncselekmény, ha kiveszik a léped, vagy a vakbeled."

Rendben, akkor én kiveszem neked és kidobom a kutyának.

2012. márc. 23. 20:08
 36/71 anonim ***** válasza:
8%

" A lényeg az, hogy mi Magyarországon élünk, magyarok vagyunk, ezért a magyar törvények érvényesek ránk."

Magyarországon nincsenek érvényes törvények.

2012. márc. 23. 20:11
 37/71 anonim ***** válasza:
3%

"A ti biológiai célotok meg minél több nőt megdugni."

Ne hazudozz!

2012. márc. 23. 20:13
 38/71 anonim ***** válasza:
15%

"én abortuszpárti vagyok,"

Akkor rajtad kéne elsőként végrehajtani egy tarkólövéssel.

2012. márc. 23. 20:15
 39/71 anonim ***** válasza:
37%

45%-os

Abbortáld saját magad, mindenkivel jót teszel.

2012. márc. 23. 20:25
 40/71 anonim ***** válasza:
28%
Amit a 33-as belinkelt azt érdemes végignézni mindenkinek, aki egyetért az abortusszal...
2012. márc. 23. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!