Megvádoltak hamisítással, jogtalanul mi tévő legyek?
Az osztályfőnököm megvádolt hogy igazolást hamisítottam. Csak nem tudom hogyan.. Semmi valóság alapja,nyomoz is utánam! mi tévő lehetek?
18/L
mondd meg neki, hogy a magyar jogban él az ártatlanság vélelme (google-zd ki a jogszabályt "ártatlanság vélelme"
nem neked kell bebizonyítani, hogy ártatlan vagy, hisz hogy a csudába bizonyítanál valamit amit NEM követtél el. neki kell bizonyítani a bűnösségedet.
amúgy ki írta az igazolást? egyszerűen az illető elmondhatná és kész ? vagy ez nem megoldható?
Sajnos,nem hisz el semmit. És ami a legrosszabb,hogy mindent a hátam mögött csinált,kibeszélt. Másoktól tudtam meg mit tervez. Megalázó nagyon.
Tavaly eltüntette az igazolásomat,még jó hogy az orvosom még egyszer adott.
"mondd meg neki, hogy a magyar jogban él az ártatlanság vélelme"
Ezért írtam, hogy nincs semmi teendője. Amit el sem követett (bár volt már rá példa) de elég nehéz bárkire is rábizonyítani.
"amúgy ki írta az igazolást? egyszerűen az illető elmondhatná és kész ? vagy ez nem megoldható?"
Könyörgöm! Mi a ráknak??? Az ártatlanságot mióta kell bizonygatni?
Köszönöm szépen mindenkinek. Ahogy lesz úgy lesz.
Én tudom hogy ártatlan vagyok.
apáddal írasd be:
Leányom jelezte, hogy tanár úr megkérdőjelezte, hogy a
...... napon kiállított igazolása valódi.
Kérem, amennyiben leányom tanulásával vagy magaviseletével kapcsolatban kérdése vagy gondja merülne fel, akkor szíveskedjen velem egyeztetni.
Megtalál: ....
Tisztelettel: ...... szülő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!