Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztálytársaim megvádoltak azzal hogy "pedofil" vagyok, csakmert a 15 éves lányok felé közeledtem a suliban, mit tegyek? 18F
Szerintem vágj vissza, hogy én legalább hajtok egy csajra, veled még sosem láttam lányt, mivan bu*i vagy?:D aztán simán vedd poénra. Vagy pedig keress valakit akinek 16 éves csaja van, és mondd, hogy csak egy évvel idősebb a tiédnél.
Amúgy ha téged nem zavarna a korkülönbség fel se vetted volna a szekálásukat. Igazuk van, hogy a te korosztályodban is körbenézhetnél, mert te már érettségizel, jön az egyetem, ő meg most ismerkedik a gimivel, más világ a kettő:)
Tényleg ilyenkor még sok a 3 év.
De nem vagy az.
Jah és a helyedben kideriteném kinek hány éves a pasija, 100% hogy akadna olyan 18 éves csajszi akinek 30-40 éves pasija van. Szóval kussssss :)
22 évesen 15 éves lánnyal jöttem össze, igaz 17-18-nak nézett ki. 3 évig tartott a kapcsolat, eljegyzés is volt az utolsó évben. Nem tartotta be a szabályokat, szakítottam vele.
Ennek 40 éve, nem rajtam múlott, tehát lehet komoly kapcsolat.
Természetesen akkoriban nem az volt a legnagyobb gondja egy tininek, hogy hogyan kell mélytorkozni...pedig volt szex akkor is.
Én konkrétan lesz*rnám. De azért elmagyaráznám nekik a pedofil szó jelentését, hogy legalább mások előtt ne égessék magukat.
Szerintem csak féltékenyek, hogy te nyugodtan közeledsz a lányokhoz, ők meg nem. Talán észbe kaptak és most próbálnak ilyenekkel lebeszélni, hogy utána ők mászhassanak rá a csajokra.
Egyébként az a 3 év lehet sok is, de nem törvényszerű. Barátnőm és a barátja között is 3 év van(bár ők 17 és 20 évesek), de mondjuk egy másik barátnőm és a barátja között 6 év van és már majdnem 2 éve együtt vannak. Szóval kivételek mindig vannak.
Hogy mit tegyé, hogy ne piszkáljanak? Ne vedd fel. Ha látják, hogy zavar a dolog, csak azért is csinálni fogják, mert milyen szó szívatni a másikat címszó alatt, de ha azt látják, hogy elengeded a füled mellett és nem foglalkozol az ilyen jellegű véleményekkel, akkor abbahagyják majd.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!