Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az osztálytársaim megvádoltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az osztálytársaim megvádoltak azzal hogy "pedofil" vagyok, csakmert a 15 éves lányok felé közeledtem a suliban, mit tegyek? 18F

Figyelt kérdés
Próbálok ismét barátnőt szerezni, voltak elsős lányok akiknél bepróbálkoztam, erre megvádoltak az osztálytársnőim hogy "pedofil" vagyok, valamint hogy "ezzel visszafejlesztem" magam. Igazuk van? Mit tehetnék, hogy ne piszkáljanak ismét?
2011. nov. 11. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

mond nekik hogy "tudatlan libák, a pedofil 6-13 év közöttiekhez vonzódó felnőtt! Többet kéne lapozgatni a wikipediát!"

ennyi

2011. nov. 12. 00:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van mindenben! Köszönöm a válaszaitokat, lépni is fogok hétfőn ezen ügyben!
2011. nov. 12. 01:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Furcsa. Ha egy 18 éves srác próbálkozik egy 15 éves csajnál, az pedofil. Ha egy 15 éves csaj akaszkodik rá egy 18 évesre, vagy még idősebbre, az érettebb a koránál.
2011. nov. 12. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!