Találtam, visszaadtam, jutalmat kaptam. Másnap megvádoltak hogy loptam. Ilyenkor mi a teendő?
Egy állítás , egy tagadás. bizonyítsa be!!
Nem tudja.
Menj te is a feletteséhez, becsületsértésért. tuti összehúzza magát.
Egyébként meg ilyenkor jogos a mondás. Minden ember rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul.
ez de szemét állat
amúgy szerintem sem lehet belőle semmi bajod, hisz nincs bizonyítéka rá
NAHÁT!!egyébként ez az eset úgy bűzlik ahogy van.
Először azt mondja neked,hogy a rendőrségi irodából lopták el,majd azt hogy igazoltatás közben felejtették a kocsi tetején...melyik igaz?
Én a helyedben bemennék a rendőrségre,és hivatalosan feljelentést tennék ,hogy téged be akarnak csapni,és meg rágalmaztak!
Kérdés az is,hogy a rendőr hívott fel téged avval,hogy feljelentett mert hiányzik 55.000 forint?Mert lehet,hogy csak meg akart félelmíteni hátha gyorsan adsz neki pénzt..
Még valamit..Ha feljelentést teszel ,neki az irodában a főnökének is igazolni kell megfelelő dokumentumokkal,hogy volt nála ennyi pénz..Bár meglepne,mert én úgy tudom,hogy igazoltatásnál sem kérhetnek az utasoktól pénzt,csak csekket adhatnak nehogy korrupcióba keveredjenek..Akkor hogy volt nála ennyi pénz amikor éppen "dolgozott" vagyis igazoltatott? A saját pénzét ha ennyi van meg munkaidőben nem tarthatja magánál addig a munkahelyi széfben kellene tartania..
Szóval én úgy érzem csak be akar csapni,és ezért amint lehet jelentsd fel...
Az ártatlanságodat nem kell bizonyítanod (nincs szükség ártatlanságra mutató tényre ahhoz, hogy az ártatlanság vélelme fennálljon), ő meg úgysem tud ellened bizonyítékot felmutatni.
ja meg hát rendőr, nézd el neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!