Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hagyjam hogy jelentsen fel?

Hagyjam hogy jelentsen fel?

Figyelt kérdés
El adtam a egy babakocsit. az egyik oldalon képes hirdetésben. egy csaj fel hivot ,hogy neki tetszik meg stb. kérdezte a babakocsi állapotát én elmondtam neki mindent ami tudni kell rola. meg egyeztünk 28000-rol le alkudott 5000.Igy a babakocsi posta költségel 25000be kerül. én ezt igy el mondtam neki. ő ragaszkodott hozzá, hogy postán adjam fel. én ezt meg tettem. meg is kapta és nem jött be neki a baba kocsi mert látot még olyat rajta amin képen nem látszot. erre ő most követel tölem 29000ft ot posta költségel együtt. én azt mondtam neki ,hogy akkor át veszem ha 25000 lessz az utánvételen. erre ő most avval fenyeget ha nem fizetem ki 29000 akkor ő feljelent. hadjam ,hogy jelentsen fel??
2012. jan. 24. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Jelentsen. Használt dolgot vett. Megfelelt neki a fotó alapján. Ennyi.
2012. jan. 24. 14:53
 2/8 anonim válasza:
91%
miért jelentene fel? mi nem volt rajta??
2012. jan. 24. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hadjad. :-)))))

Úgysem jelent fel, csak próbálkozik, nem tudja bebizonyítani, hogy 29ezet fizetett, ha csak 25ezerről van papír.

2012. jan. 24. 14:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Minden rajta volt. Söt még a garaciát is elküldtem neki mert még garis a babakocsi.
2012. jan. 24. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
jelentsen. ő ragaszkodott a postához, ez ezzel jár
2012. jan. 24. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit tud követelni, amennyiről papírja is van.
2012. jan. 24. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hadjad.
2012. jan. 24. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Semmit nem tud csinálni.Ha feljelent,sokkal nagyobbat bukik mivel akkor a perköltséget is ki kell fizetnie,meg a közjegyzőt,meg sorolhatnám.Ezek nem olcsó dolgok.

Nyugodj meg nem fog feljelenteni,ez 100%-ra mondom neked,csak próbálkozik.

Legközelebb ha felhív,mond meg neki,hogy jelentsen fel,és majd a bíróságon találkozunk,hidd el,hogy soha többé nem fog hívni.

2012. febr. 15. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!